Connect with us

BN'ers

Beelden: Woede-uitbarsting Matthijs van Nieuwkerk opgenomen en gelekt!

Er gaan al weken geruchten over een vernietigend artikel in De Volkskrant over Matthijs van Nieuwkerk. Verschillende bronnen wisten te melden dat het over incidenten achter de schermen van De Wereld Draait Door zou gaan. Dat vernietigende artikel, dat is er inmiddels gekomen. Er zou jarenlang een angstcultuur bij de medewerkers van DWDD zijn geweest door woede-uitbarstingen van de presentator. Er zouden tientallen incidenten zijn omschreven door tientallen medewerkers. Het meest aangrijpende verhaal is het verhaal van een geluidsman bij DWDD.

Door een technische fout zou er een flard van de repetitie te horen zijn geweest. Matthijs zou hierop hebben gereageerd met: “Ik heb geen enkel idee wat hier gebeurde, was ik de enige die het hoorde?” Door aanwezige tafelgasten werd hier even om gelachen en alles leek oké. Na de opname is Matthijs echter naar de studio boven de ruimte gegaan om verhaal te halen.

Matthijs van Nieuwkerk
Matthijs zou schreeuwend in de ruimte hebben gestaan met redacteuren, gastvrouwen, een regisseur en de eindredacteur. Tegen een geluidsman zei Matthijs volgens de ooggetuigen: “Wie is hier verantwoordelijk voor? Wat sta je daar nou man? Jij… Jij had hier op je knieën moeten zitten en zeggen ‘sorry’.” Matthijs zou zich gericht hebben op de geluidsman: “Zeg ‘sorry meneer Van Nieuwkerk!” De geluidsman heeft uiteindelijk gedaan wat Matthijs van hem eiste: “Sorry meneer Van Nieuwkerk!” Verschillende medewerkers vertellen over deze bizarre gebeurtenis: “We waren allemaal in shock. Dit ging over álle grenzen heen. Het ging zó ver, dat ik heb besloten dat ik nooit meer met Matthijs wil werken.” Eerder lekte een insider al geluidsopnames naar weekblad Weekend. Hier meer:

 

Lees verder

BN'ers

Beau van Erven Dorens: ‘Ernstig ziek en wordt bestraald’

Selly Vermeijden, de vrouw van tv-presentator Beau van Erven Dorens, is ernstig ziek. Ze wordt bestraald in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AVL). Dat meldt het AD vrijdag. Een woordvoerster van SBS6, de zender waaraan Van Erven Dorens is verbonden, zei donderdag ‘dat het slechte nieuws inderdaad en helaas klopt’. ‘Maar omdat het een privékwestie is, doen wij er verder geen mededelingen over.’

Waarvóór Selly, docente Frans aan het Amsterdams Lyceum, wordt bestraald, is nog niet naar buiten gekomen. Het stel heeft vier jonge kinderen, de tweeling Bram en Tijn en hun jongere broertjes Bobbie en Jan.

De Gemene Deler

De ziekte van Selly is een nieuwe klap voor de 41-jarige presentator, die afgelopen tijd al zijn programma’s bij SBS zag floppen. SBS benadrukt wel dat het vroegtijdig stoppen van Beaus nieuwe spelprogramma De Gemene Deler niets te maken heeft met het feit dat zijn vrouw ziek is.

‘Het is zeker niet zo dat Beau nu geen tijd heeft voor presentatiewerkzaamheden, omdat hij zijn vrouw moet bijstaan. Nu het programma van de buis is gehaald, wordt de werkdruk voor Beau namelijk niet minder. Hij gaat aan de slag als presentator bij Shownieuws en in een later stadium met de quiz Show Me The Money.’

Lees verder

BN'ers

Relatie van Patricia Paay en haar toyboy naar de knoppen

Patricia Paay heeft al een zware tijd achter de rug. Ze had namelijk veel problemen met haar heup. Enkele maanden geleden werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis door een ernstige complicatie aan haar heup. Ze moest direct geopereerd worden en dacht dat ze daarna weer snel naar huis kon gaan, maar niets bleek minder waar. Ze moesten blijven want er waren complicaties opgetreden.

Daarna had Patricia nog meer slecht nieuwe gekregen, want ze moet opnieuw geopereerd worden. Maar inmiddels is Patrica al weer een tijdje thuis, maar ze kwakkelt nog steeds met haar gezondheid.

Maar daarna bleek haar weer een hele zware periode te wachten. Het gaat namelijk niet goed met de moeder van Patricia. Hoewel Patricia en haar zus nog vaak op bezoek gaan weet Patricia dat haar moeder in de laatste fase van haar leven zit. Laatst nog liep de 96-jarige moeder van Patricia een longontsteking op.

En nu krijgt Patricia weer een klap te verwerken, want verschillende bronnen melden dat haar relatie met haar 39 jaar jongere man Robbert voorbij is.

In 2016 kreeg Patrica een relatie met Robert en ieder was verbijsterd door het grootte leeftijdsverschil. Patricia loog zelfs over zijn leeftijd. Ze zei toen dat hij 32 was terwijl hij eigenlijk 28 jaar was. Patricia zag de bui namelijk al hangen. Maar goed ze zijn toch 6 jaar bij elkaar gebleven en dat had echt niemand verwacht. Wat de reden is dat de relatie nu voorbij is is nog niet bekend.

Lees verder

BN'ers

Management Max Verstappen reageert op babynieuws

Gisteren verschenen er van Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, enkele ‘bijzondere’ posts op Instagram.

Zo zouden er screenshots rondgaan waarin staat: “Ik ben positief getest, maar niet op corona!” en daarna verscheen er nog een foto waarin ze iedereen bedankt voor alle gelukswensen met een emoji van een gezinnetje erbij. Het management van Max Verstappen heeft gereageerd op de posts.

Nepnieuws

Het management van de coureur heeft echter aan Shownieuws laten weten dat het om nepnieuws gaat.

Juicekanalen om de tuin

Nog onbekenden hebben de het bericht gefotoshopt en zo verspreid om juicekanalen om de tuin te leiden. Met succes, want het ging op deze kanalen helemaal los. Ook daar werd gedacht dat Max Verstappen vader zou gaan worden. De coureur is wel bonusvader van Penelope, de dochter die Kelly uit een eerdere relatie kreeg.

Bron: Shownieuws

Lees verder
Advertisement

Trending