Connect with us

BN'ers

Leontine Ruiters is ernstig ziek: ‘Ze heeft het heel zwaar’

Het lijkt niet goed te gaan met Léontine Borsato. De vrouw van Marco Borsato zou aan een ernstige depressie lijden. Dennis Schouten en Jan Roos maakten eerder bekend dat ze hadden gehoord dat Leontine elke dag dronk en drugs gebruikte.

Ondertussen lijkt Léontine haar problemen niet meer alleen op te kunnen lossen. Ze zocht hulp en werd ontdekt door buren die haar kenden bij een therapeut. Ook gaan er sterke geruchten dat Leontine binnenkort afscheid zal nemen van haar achternaam en met haar meisjesnaam Leontine Ruiters door het leven wil gaan. Dit betekent dat ze haar man Marco niet meer steunt en niet wil wachten op een proces tegen hem.

Een jonge vrouw in Marco’s privéleven heeft enige tijd geleden een rechtszaak tegen hem aangespannen wegens mishandeling. De vrouw was minderjarig op het moment van de aanval.
Léontine heeft al die tijd achter Marco gestaan ​​en hem gesteund. Al hebben we in dit gebied de eerste breuken gezien. Léontine woont niet meer bij Marco, maar heeft een eigen huis. Veel mensen gingen er echter van uit dat Léontine en Marco samen zouden zijn en dat Léontine gewoon een pauze wilde om dingen op te lossen.

Eerst was er Marco’s zwendel met tientallen verschillende vrouwen en daarna alle beschuldigingen rond het misbruikschandaal van The Voice, met een aangifte van aanranding. Het lijkt erop dat dat echt klaar is voor Léontine en waarschijnlijk ook het beste voor Léontine. Omdat Marco schuldig is of niet, is één ding al lang duidelijk. Marco was een grote leugenaar en bedroog Léontine jarenlang met andere vrouwen zonder dat ze het door had. Dat alleen al was voor Léontine genoeg om de beslissing te nemen om Marco uit haar leven vaarwel te zeggen.

Lees verder

BN'ers

Management Max Verstappen reageert op babynieuws

Gisteren verschenen er van Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, enkele ‘bijzondere’ posts op Instagram.

Zo zouden er screenshots rondgaan waarin staat: “Ik ben positief getest, maar niet op corona!” en daarna verscheen er nog een foto waarin ze iedereen bedankt voor alle gelukswensen met een emoji van een gezinnetje erbij. Het management van Max Verstappen heeft gereageerd op de posts.

Nepnieuws

Het management van de coureur heeft echter aan Shownieuws laten weten dat het om nepnieuws gaat.

Juicekanalen om de tuin

Nog onbekenden hebben de het bericht gefotoshopt en zo verspreid om juicekanalen om de tuin te leiden. Met succes, want het ging op deze kanalen helemaal los. Ook daar werd gedacht dat Max Verstappen vader zou gaan worden. De coureur is wel bonusvader van Penelope, de dochter die Kelly uit een eerdere relatie kreeg.

Bron: Shownieuws

Lees verder

BN'ers

De mensheid is echt totaal gek geworden: Monique Westenberg laat nieuwe lippen tatoeëren

Bekende Nederlanders met teveel geld en teveel vrije tijd weten soms van gekheid niet meer wat ze moeten doen op een dag als vandaag.

Neem nou Katja Schuurman, die een of andere pikante foto plaatst omdat ze per se meer Instagram-volgers wil. Maar Monique Westenberg maakt het misschien wel nog bonter.

Ze ontdekte namelijk dat haar bovenlip niet helemaal symmetrisch was en besloot daarom om een stukje lip te laten tatoeëren. Hieronder zie je de prachtige voor- en na foto’s. Tevens is Monique haar gezicht ineens veel gekleurder en heeft ze ook ineens lippenstift op. Huh!?

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine mogelijk weer betrokken bij zware mishandeling

Lil Kleine heeft een flink ‘temperament’. Dat is wel gebleken na alle mishandelingen waar Jorik afgelopen periode bij betrokken is geweest.

Zo is hij verleden jaar in Ibiza aangehouden, omdat hij de hotelkamer waar hij, Jaimie Vaes en zijn zoontje in verbleven flink heeft verbouwd. Hierbij zou hij ook zijn handjes hebben uitgestoken naar Jaimie. Dit jaar werd hij, wederom opgepakt op verdenking van poging tot zware mishandeling van zijn ex. Nu lijkt het erop dat de rapper wederom betrokken is bij een vechtpartij.

Mishandeld en beroofd

Politie Amsterdam is op zoek naar getuigen van een heftige mishandeling en beroving op de Blauwbrug in het centrum. Naast dat de man meerdere malen tegen zijn hoofd is geslagen en geschopt, is ook zijn Rolex-horloge en tas meegenomen.

Club Air

Yvonne Coldeweijer bracht naar buiten dat een van deze mannen dus Lil Kleine was. De rapper zou de eerste klap dan ook hebben uitgedeeld in Club Air, waarna het gedoe buiten verder ging. Op de Blauwbrug zouden Jorik zijn vrienden dan ook wat flinke klappen hebben uitgedeeld. Lil Kleine was hier zelf niet bij.

Voorwaardelijk

Jorik is begin dit jaar opgepakt en vrijgelaten voor de mishandeling van zijn ex, Jaimie Vaes. Deze vrijlating was op schorsingsvoorwaarden. Deze actie zou dus verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor Lil Kleine, want hij kan hierom gewoon weer worden vastgezet.

Reactie advocaat

Inmiddels heeft de advocaat van Jorik ook gereageerd. Volgens haar is Jorik door een clubganger lastiggevallen, waarna er ook klappen zijn gevallen. Hij zou volgens zijn advocaat niet betrokken zijn geweest met wat er zich buiten heeft afgespeeld. Iets wat Coldeweijer in twijfel trekt.

Bron: Instagram LifeofYvon

Lees verder
Advertisement

Trending