Connect with us

BN'ers

‘Louis van Gaal wordt mogelijk na het WK coach van Ajax’

Als Barbara Barend gelijk krijgt zal Louis van Gaal na het WK in Qatar niet terug keren naar zijn recent gekocht stulpje van drie miljoen in de Algarve. Barend verwacht dat Van Gaal na het WK Alfred Schreuder opvolgt en de nieuwe coach van Ajax wordt. Dat zou betekenen dat Truus van Gaal nog een half jaar zal moeten wachten tot zij en Louis nu eens echt van hun oude dag kunnen gaan genieten in de Algarve.

Heeft Barbara Barend geheime bronnen of een glazen bol? De goed ingevoerde sportjournaliste vertelde donderdagochtend op NPORadio1 dat zij denkt dat Louis van Gaal na het WK in Qatar niet in de anonimiteit verdwijnt in zijn stulpje in Algarve, maar dat hij eerst nog Ajax een half jaar onder zijn hoede zal nemen. Dat zou betekenen dat de huidig trainer van het kwakkelende Ajax, Alfred Schreuder, het veld zal moeten ruimen voor Van Gaal. het betekent ook dat Truus van Gaal nog een half jaar zal moeten wachten tot zij en Louis nu eens echt van hun oude dag kunnen gaan genieten in de Algarve.

In 2004 kochten Louis van Gaal en zijn vrouw Truus hun eerste huis in Portugal, maar dat bescheiden optrekje hebben ze recent verruild voor een drie miljoen euro kostend appartement in het rich and famous resort Quinta da Lago in de Portugese Algarve. Louis en zijn vrouw Truus zijn gek op het Portugese land waar, volgens Van Gaal, ‘het egoïsme nog niet zo ver doorgeschoten is als in Nederland’ volgens Van Gaal.

Dat Louis van Gaal gek is op Portugal steekt hij ook niet onder stoelen of banken. “De vriendelijkheid van de mensen. Het altijd klaarstaan voor een ander. Ik kan het allemaal zeer waarderen hier. Iedereen denkt dat wij voor de zon in Portugal zijn gaan wonen, maar het is veel meer dan dat. In Nederland is het egoïsme ver doorgeschoten. Ik kan het vergelijken. Ook met Engeland bijvoorbeeld. Daar is het duidelijk minder ver doorgeschoten. Ik weet het ook van Duitsland: ook minder ver. De sociale afhankelijkheid is daar groter. Het stemt wel tot nadenken. Maar in Nederland zie je nu dus ook dingen gebeuren. Een ernstige crisis en het kán dus wel, dat je ‘gewoon’ naar elkaar omkijkt. Of zoals Premier Rutte het op tv verwoordde: “Klop een keer op het raam bij je buren, om te vragen hoe het gaat. Dat is positief. Maar je moet afwachten wat er van overblijft na ‘corona’”, vertelde hij al eens in een interview met de Amsterdamse krant Het Parool.

Voor zij nieuwe stulpje, gelegen op de grens van het natuurreservaat Ria Formosa, dat een beschermde Unescostatus heeft vanwege haar bijzondere flora en fauna, betaalde van Gaal 3 miljoen euro en kreeg daarvoor een appartement met drie slaapkamers en vijf badkamers. De woonoppervlakte bedraagt 240 vierkante meter en bestaat verder uit privéterrassen en een eigen verwarmd zwembad. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwappparatuur en beschikt over een kookeiland. Vanuit de woonkamer heeft Louis uitzicht op het meer van Quinta do Lago. Buiten dit alles beschikt het resort over een eigen clubhuis met alle mogelijke en denkbare luxe.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe krijgt ernstig nieuws te horen vanuit het ziekenhuis

Yolanthe Cabau is helaas in het ziekenhuis terecht gekomen. Een spelletje met haar zoon, Xess Xava heeft ervoor gezorgd dat de actrice gewond is geraakt en op de eerste hulp is beland. Dit deelt de actrice via Instagram.

Momenteel is Yolanthe bezig met het opnemen van een nieuwe Amerikaanse film, Vacation Nightmare. Eind dit jaar komt de romantische thriller Egyptian Affair uit. Een Amerikaanse producer heeft een scene van Yolanthe onder ogen gekregen en heeft gevraagd of ze auditie wilde komen doen voor de nieuwe film.

Nachtmerrie van menig voetballer
Yolanthe heeft, naar eigen zeggen, de nachtmerrie van menig voetballer zien uitkomen. “Een gescheurde enkelband, heel vervelend. Dus ik loop nu op krukken.”

Bron afbeelding: Shownieuws

Foto’s
Op Instagram deelt ze beelden van de verwonding. “Het mag de pret niet drukken, want mijn beste vriendin is jarig en dat gaan we vieren,” aldus Yolanthe. Een potje voetballen met Xess heeft er voor gezorgd dat de actrice even wat minder mobiel is.

Droom
Hoewel Yolanthe momenteel in Los Angeles woont, samen met haar zoontje, vliegt ze nog regelmatig op en naar naar Nederland. Ze noemt het wonen in de stad niets anders dan een droom en in de tussentijd timmert ze voor aan haar internationale doorbraak als filmster.

Bron: Shownieuws.nl

Lees verder

BN'ers

Katja Schuurman uit de kleren voor ‘meer volgers’

Katja Schuurman is behoorlijk slecht in het nieuws gekomen. Op Instagram heeft de ex van Thijs Römer namelijk een naaktfoto van zichzelf gepost. Dit is op zich niet zo vreemd, maar de tekst die ze erbij schrijft is opmerkelijk te noemen.

Aandacht
Katja is naar eigen zeggen namelijk ontevreden met het feit dat het aantal volgers dat ze heeft ‘al een poosje blijft steken’. Katja is bang dat ze in de vergetelheid zal raken en daarom is ze uit de kleren gegaan. Hiermee hoopt ze meer volgers aan zich te binden.

Schuurman voegt eraan toe: ”Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken. Dus bij wijze van een sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.” Hoewel er met de foto helemaal niets mis is, reageren veel mensen geschokt op de manier waarop Katja nieuw publiek probeert te trekken.

Een iemand zegt: ”Nieuwe volgers? Haha mens je hebt geen eigenwaarde”. Weer iemand anders schrijft dat Katja in een ‘dwangbuis’ thuishoort zodat ze beschermd kan worden tegen het de aandoening ‘aandachtsgeil’. Nouja, oordeel zelf maar….

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

John de Bever (57) triest: ‘Al zo vroeg overleden’

Het is vandaag een emotionele dag voor John de Bever. De zanger herdenkt zijn overleden moeder, die hij nog elke dag enorm mist.

Steun

John deelt op Instagram een aantal foto’s van zijn moeder, die zeven jaar geleden overleed. ,,Al 7 jaar niet meer bij ons… Een moeder vergeet je nooit”, schrijft hij erbij. Onder het bericht krijgt hij een hoop steun van vrienden, familie en volgers. ,,Wat je in je hart bewaart, vergeet je nooit meer… Sterkte, blijft een gemis”, reageert iemand. Velen vinden dat John veel op zijn moeder lijkt. ,,Sterkte! Wat mooi dat je op haar lijkt!”, luidt het in de reacties.

Realityserie

Op deze emotionele dag zal John ongetwijfeld veel steun krijgen van zijn partner Kees Stevens. Kees is naast zijn partner, ook de manager van John; het stel doet dan ook álles samen. Inmiddels hebben ze zelfs een eigen realityserie, waarvoor ze zelfs genomineerd waren voor de Gouden Televizier-Ring.

Lees verder
Advertisement

Trending