Connect with us

BN'ers

Vermeend slachtoffer Lange Frans: ‘Lag urenlang in het ziekenhuis!’

Lange Frans zou volgend verschillende media ‘aangehouden’ zijn op Schiphol. Het slachtoffer zou een verkeersregelaar bij Schiphol zijn die de rapper blokkeerde terwijl hij over de busbaan reed bij het vliegveld. De rapper werd hierbij verzocht om de weg weer vrij te maken waarbij de rapper hem ‘geduwd’ zou hebben.

Volgens de rapper zelf zou dit alleen om ‘een zetje’ zijn gegaan. Echter heeft de verkeersregelaar aangegeven dat hij dermate hard geduwd werd dat hij over een stoeprand is gevallen. De verkeersregelaar heeft aangegeven hierbij met zijn schouder op een stoeprand te zijn gevallen waardoor hij daardoor veel pijn in zijn nek gekregen heeft. De verkeersregelaar is hiervoor naar het ziekenhuis gegaan en heeft daar naar eigen zeggen uren gelegen vanwege zijn pijn. Frans heeft aangegeven dat de verkeersregelaar zijn imago probeert te beschadigen, de verkeersregelaar heeft aangegeven de rapper niet te hebben herkend.

Lange Frans en parkeerwachter doen aangifte tegen elkaar!

Frans heeft inmiddels zelfs aangegeven dat de verkeersregelaar helemaal niet in het ziekenhuis heeft gelegen en dat dit allemaal ‘onzin’ is. Dit zou puur gaan om het beschadigen van het imago van Frans. Echter heeft de verkeersregelaar aangifte gedaan, maar de rapper heeft op zijn beurt weer aangifte gedaan ‘wegens valse aangifte’. Reality.FBI meldt: “Alhoewel we de hele dag de versie van de rapper konden lezen, heeft vandaag ook de parkeerwachter van zich laten horen over het akkefietje op Schiphol. De parkeerwachter zou, naar eigen zeggen, door Frans op een drempel zijn beland en uren in het ziekenhuis hebben moeten doorbrengen. De parkeerwachter heeft dus aangifte gedaan tegen Frans en Frans weer tegen de parkeerwachter voor het doen van een valse aangifte. Dat wordt in 2023 weer een rechtszaak erbij!”

Lees verder

BN'ers

Yolanthe krijgt ernstig nieuws te horen vanuit het ziekenhuis

Yolanthe Cabau is helaas in het ziekenhuis terecht gekomen. Een spelletje met haar zoon, Xess Xava heeft ervoor gezorgd dat de actrice gewond is geraakt en op de eerste hulp is beland. Dit deelt de actrice via Instagram.

Momenteel is Yolanthe bezig met het opnemen van een nieuwe Amerikaanse film, Vacation Nightmare. Eind dit jaar komt de romantische thriller Egyptian Affair uit. Een Amerikaanse producer heeft een scene van Yolanthe onder ogen gekregen en heeft gevraagd of ze auditie wilde komen doen voor de nieuwe film.

Nachtmerrie van menig voetballer
Yolanthe heeft, naar eigen zeggen, de nachtmerrie van menig voetballer zien uitkomen. “Een gescheurde enkelband, heel vervelend. Dus ik loop nu op krukken.”

Bron afbeelding: Shownieuws

Foto’s
Op Instagram deelt ze beelden van de verwonding. “Het mag de pret niet drukken, want mijn beste vriendin is jarig en dat gaan we vieren,” aldus Yolanthe. Een potje voetballen met Xess heeft er voor gezorgd dat de actrice even wat minder mobiel is.

Droom
Hoewel Yolanthe momenteel in Los Angeles woont, samen met haar zoontje, vliegt ze nog regelmatig op en naar naar Nederland. Ze noemt het wonen in de stad niets anders dan een droom en in de tussentijd timmert ze voor aan haar internationale doorbraak als filmster.

Bron: Shownieuws.nl

Lees verder

BN'ers

Katja Schuurman uit de kleren voor ‘meer volgers’

Katja Schuurman is behoorlijk slecht in het nieuws gekomen. Op Instagram heeft de ex van Thijs Römer namelijk een naaktfoto van zichzelf gepost. Dit is op zich niet zo vreemd, maar de tekst die ze erbij schrijft is opmerkelijk te noemen.

Aandacht
Katja is naar eigen zeggen namelijk ontevreden met het feit dat het aantal volgers dat ze heeft ‘al een poosje blijft steken’. Katja is bang dat ze in de vergetelheid zal raken en daarom is ze uit de kleren gegaan. Hiermee hoopt ze meer volgers aan zich te binden.

Schuurman voegt eraan toe: ”Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken. Dus bij wijze van een sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.” Hoewel er met de foto helemaal niets mis is, reageren veel mensen geschokt op de manier waarop Katja nieuw publiek probeert te trekken.

Een iemand zegt: ”Nieuwe volgers? Haha mens je hebt geen eigenwaarde”. Weer iemand anders schrijft dat Katja in een ‘dwangbuis’ thuishoort zodat ze beschermd kan worden tegen het de aandoening ‘aandachtsgeil’. Nouja, oordeel zelf maar….

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

John de Bever (57) triest: ‘Al zo vroeg overleden’

Het is vandaag een emotionele dag voor John de Bever. De zanger herdenkt zijn overleden moeder, die hij nog elke dag enorm mist.

Steun

John deelt op Instagram een aantal foto’s van zijn moeder, die zeven jaar geleden overleed. ,,Al 7 jaar niet meer bij ons… Een moeder vergeet je nooit”, schrijft hij erbij. Onder het bericht krijgt hij een hoop steun van vrienden, familie en volgers. ,,Wat je in je hart bewaart, vergeet je nooit meer… Sterkte, blijft een gemis”, reageert iemand. Velen vinden dat John veel op zijn moeder lijkt. ,,Sterkte! Wat mooi dat je op haar lijkt!”, luidt het in de reacties.

Realityserie

Op deze emotionele dag zal John ongetwijfeld veel steun krijgen van zijn partner Kees Stevens. Kees is naast zijn partner, ook de manager van John; het stel doet dan ook álles samen. Inmiddels hebben ze zelfs een eigen realityserie, waarvoor ze zelfs genomineerd waren voor de Gouden Televizier-Ring.

Lees verder
Advertisement

Trending