Connect with us

BN'ers

Grote zorgen over de dochter van Linda de Mol

Het WK voetbal begint bijna in Qatar en Noa de dochter van Linda de Mol schijnt voor de talkshow Vandaag Inside verslag te gaan doen daar. Maar er zijn grote twijfels of dit wel zo verstandig zou zijn. Eerst zou namelijk Hélène Hendriks naar Qatar gaan om verslag te doen, maar Johan Derksen wil haar als gast hebben aan de tafel van Vandaag Inside tijdens het WK.

Dus wordt tweede keus Noa straks op pad gestuurd. Maar René van der Gijp denkt dat je beter een mannelijke verslaggever had kunnen sturen. Volgens René zou deze veel meer voor elkaar kunnen boksen in het vrouwonvriendelijke land.

René van der Gijp.

“Je had er beter een man naartoe kunnen sturen.”

Wilfred Genee:

“Noa krijgt er natuurlijk niets voor elkaar.”

René:

“Die Noa… Dat moet je niet willen, joh. Die moet je er niet naartoe sturen.”

Johan Derksen:

“Het is wel een pittig meisje.”

Wilfred:

“Jawel, maar je ziet toch wat daar de omstandigheden zijn.

Valentijn Driessen die ook naar Qatar gaat zegt er het volgende over:

“Ik heb heel veel moeten regelen. Ik heb bijvoorbeeld twee apps moeten downloaden. In een daarvan staat een barcode en daar staat ook je gezicht in en alles.”

“Overal waar je komt moet je die barcode laten zien.”

Lees verder

BN'ers

Relatie van Patricia Paay en haar toyboy naar de knoppen

Patricia Paay heeft al een zware tijd achter de rug. Ze had namelijk veel problemen met haar heup. Enkele maanden geleden werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis door een ernstige complicatie aan haar heup. Ze moest direct geopereerd worden en dacht dat ze daarna weer snel naar huis kon gaan, maar niets bleek minder waar. Ze moesten blijven want er waren complicaties opgetreden.

Daarna had Patricia nog meer slecht nieuwe gekregen, want ze moet opnieuw geopereerd worden. Maar inmiddels is Patrica al weer een tijdje thuis, maar ze kwakkelt nog steeds met haar gezondheid.

Maar daarna bleek haar weer een hele zware periode te wachten. Het gaat namelijk niet goed met de moeder van Patricia. Hoewel Patricia en haar zus nog vaak op bezoek gaan weet Patricia dat haar moeder in de laatste fase van haar leven zit. Laatst nog liep de 96-jarige moeder van Patricia een longontsteking op.

En nu krijgt Patricia weer een klap te verwerken, want verschillende bronnen melden dat haar relatie met haar 39 jaar jongere man Robbert voorbij is.

In 2016 kreeg Patrica een relatie met Robert en ieder was verbijsterd door het grootte leeftijdsverschil. Patricia loog zelfs over zijn leeftijd. Ze zei toen dat hij 32 was terwijl hij eigenlijk 28 jaar was. Patricia zag de bui namelijk al hangen. Maar goed ze zijn toch 6 jaar bij elkaar gebleven en dat had echt niemand verwacht. Wat de reden is dat de relatie nu voorbij is is nog niet bekend.

Lees verder

BN'ers

Management Max Verstappen reageert op babynieuws

Gisteren verschenen er van Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, enkele ‘bijzondere’ posts op Instagram.

Zo zouden er screenshots rondgaan waarin staat: “Ik ben positief getest, maar niet op corona!” en daarna verscheen er nog een foto waarin ze iedereen bedankt voor alle gelukswensen met een emoji van een gezinnetje erbij. Het management van Max Verstappen heeft gereageerd op de posts.

Nepnieuws

Het management van de coureur heeft echter aan Shownieuws laten weten dat het om nepnieuws gaat.

Juicekanalen om de tuin

Nog onbekenden hebben de het bericht gefotoshopt en zo verspreid om juicekanalen om de tuin te leiden. Met succes, want het ging op deze kanalen helemaal los. Ook daar werd gedacht dat Max Verstappen vader zou gaan worden. De coureur is wel bonusvader van Penelope, de dochter die Kelly uit een eerdere relatie kreeg.

Bron: Shownieuws

Lees verder

BN'ers

De mensheid is echt totaal gek geworden: Monique Westenberg laat nieuwe lippen tatoeëren

Bekende Nederlanders met teveel geld en teveel vrije tijd weten soms van gekheid niet meer wat ze moeten doen op een dag als vandaag.

Neem nou Katja Schuurman, die een of andere pikante foto plaatst omdat ze per se meer Instagram-volgers wil. Maar Monique Westenberg maakt het misschien wel nog bonter.

Ze ontdekte namelijk dat haar bovenlip niet helemaal symmetrisch was en besloot daarom om een stukje lip te laten tatoeëren. Hieronder zie je de prachtige voor- en na foto’s. Tevens is Monique haar gezicht ineens veel gekleurder en heeft ze ook ineens lippenstift op. Huh!?

Lees verder
Advertisement

Trending