Connect with us

BN'ers

Dramatisch nieuws ernstig zieke Mariska Bauer

De start van het jaar verliep niet zoals verwacht voor de Bauers. Het ergste wat je je kunt voorstellen overkwam hen, Mariska kreeg een herseninfarct. Ze moet er nog de gevolgen van dragen. Ze krijgt momenteel ergotherapie, waardoor ze weer kan leren functioneren.

Kort na de start van het nieuwe jaar kreeg Mariska op 4 januari een herseninfarct. Frans merkte dat het niet goed ging: zij zei anders. Mariska dacht zelf dat het niets ernstigs was, maar in het ziekenhuis bleek het niets te zijn.

Er is veel veranderd sinds de beroerte. Mariska werd opgenomen in het ziekenhuis en uit tests bleek dat ze een herseninfarct had. Bij een herseninfarct, ook wel een beroerte genoemd, blokkeert een bloedstolsel een slagader in de hersenen. Hierdoor krijgt een deel van de hersenen te weinig zuurstof en voeding. Dan zijn er vaak slopende symptomen in het lichaam. De mond kan bijvoorbeeld doorhangen of de arm kan verdoofd aanvoelen.

Afhankelijk van de ernst kan een hartinfarct langdurige gevolgen hebben. “Mijn armen en benen werken weer”, zegt Mariska tegen de krant Hoge Bomen. “Ik ben langzaam. Ik was een bezige bij maar nu een stille vlinder. Alles wat ik doe is vermoeiend, maar hier ben ik. Elke stap die ik nu zet, is een stap vooruit.

Hoewel Mariska zei dat ze geen andere symptomen meer had, kostte het haar allemaal veel werk. Het heeft duidelijk een grote impact gehad. Ze krijgt momenteel ergotherapie om te leren functioneren zoals voorheen.

Ergotherapie helpt mensen die door lichamelijke of psychische beperkingen moeite hebben met het uitvoeren van hun dagelijkse bezigheden. Dit kan te maken hebben met gezin, werk, studie of vrije tijd.

Lees verder

BN'ers

Beau van Erven Dorens: ‘Ernstig ziek en wordt bestraald’

Selly Vermeijden, de vrouw van tv-presentator Beau van Erven Dorens, is ernstig ziek. Ze wordt bestraald in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AVL). Dat meldt het AD vrijdag. Een woordvoerster van SBS6, de zender waaraan Van Erven Dorens is verbonden, zei donderdag ‘dat het slechte nieuws inderdaad en helaas klopt’. ‘Maar omdat het een privékwestie is, doen wij er verder geen mededelingen over.’

Waarvóór Selly, docente Frans aan het Amsterdams Lyceum, wordt bestraald, is nog niet naar buiten gekomen. Het stel heeft vier jonge kinderen, de tweeling Bram en Tijn en hun jongere broertjes Bobbie en Jan.

De Gemene Deler

De ziekte van Selly is een nieuwe klap voor de 41-jarige presentator, die afgelopen tijd al zijn programma’s bij SBS zag floppen. SBS benadrukt wel dat het vroegtijdig stoppen van Beaus nieuwe spelprogramma De Gemene Deler niets te maken heeft met het feit dat zijn vrouw ziek is.

‘Het is zeker niet zo dat Beau nu geen tijd heeft voor presentatiewerkzaamheden, omdat hij zijn vrouw moet bijstaan. Nu het programma van de buis is gehaald, wordt de werkdruk voor Beau namelijk niet minder. Hij gaat aan de slag als presentator bij Shownieuws en in een later stadium met de quiz Show Me The Money.’

Lees verder

BN'ers

Relatie van Patricia Paay en haar toyboy naar de knoppen

Patricia Paay heeft al een zware tijd achter de rug. Ze had namelijk veel problemen met haar heup. Enkele maanden geleden werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis door een ernstige complicatie aan haar heup. Ze moest direct geopereerd worden en dacht dat ze daarna weer snel naar huis kon gaan, maar niets bleek minder waar. Ze moesten blijven want er waren complicaties opgetreden.

Daarna had Patricia nog meer slecht nieuwe gekregen, want ze moet opnieuw geopereerd worden. Maar inmiddels is Patrica al weer een tijdje thuis, maar ze kwakkelt nog steeds met haar gezondheid.

Maar daarna bleek haar weer een hele zware periode te wachten. Het gaat namelijk niet goed met de moeder van Patricia. Hoewel Patricia en haar zus nog vaak op bezoek gaan weet Patricia dat haar moeder in de laatste fase van haar leven zit. Laatst nog liep de 96-jarige moeder van Patricia een longontsteking op.

En nu krijgt Patricia weer een klap te verwerken, want verschillende bronnen melden dat haar relatie met haar 39 jaar jongere man Robbert voorbij is.

In 2016 kreeg Patrica een relatie met Robert en ieder was verbijsterd door het grootte leeftijdsverschil. Patricia loog zelfs over zijn leeftijd. Ze zei toen dat hij 32 was terwijl hij eigenlijk 28 jaar was. Patricia zag de bui namelijk al hangen. Maar goed ze zijn toch 6 jaar bij elkaar gebleven en dat had echt niemand verwacht. Wat de reden is dat de relatie nu voorbij is is nog niet bekend.

Lees verder

BN'ers

Management Max Verstappen reageert op babynieuws

Gisteren verschenen er van Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, enkele ‘bijzondere’ posts op Instagram.

Zo zouden er screenshots rondgaan waarin staat: “Ik ben positief getest, maar niet op corona!” en daarna verscheen er nog een foto waarin ze iedereen bedankt voor alle gelukswensen met een emoji van een gezinnetje erbij. Het management van Max Verstappen heeft gereageerd op de posts.

Nepnieuws

Het management van de coureur heeft echter aan Shownieuws laten weten dat het om nepnieuws gaat.

Juicekanalen om de tuin

Nog onbekenden hebben de het bericht gefotoshopt en zo verspreid om juicekanalen om de tuin te leiden. Met succes, want het ging op deze kanalen helemaal los. Ook daar werd gedacht dat Max Verstappen vader zou gaan worden. De coureur is wel bonusvader van Penelope, de dochter die Kelly uit een eerdere relatie kreeg.

Bron: Shownieuws

Lees verder

Trending