Connect with us

BN'ers

Glennis Grace krijgt documentaire over haar ‘moeilijke periode’!

Glennis Grace is inmiddels een van de meest niet-geliefde artiesten van Nederland, om het even niet-onvriendelijk te zeggen. De zangeres kwam begin dit jaar groot in het nieuws vanwege een incident in een Jumbo in Amsterdam. Glennis zou met een complete knokploeg medewerkers hebben belaagd die haar zoontje uit de supermarkt hadden gezet omdat hij binnen aan het roken was. Inmiddels is de rechtszaak geweest waar behoorlijk veel details uit naar buiten getreden zijn. Haar optreden bij Eva Jinek aan tafel, niet ver voor de rechtszaak, bleek volgens critici vol met leugens te zitten.

Eindstand voor Glennis is een taakstraf van 200 uur en één maand voorwaardelijke celstraf. Veel mensen vinden de straf véél te laag, anderen vinden dat de zanger genoeg gestraft is. De zangeres komt namelijk nergens meer aan de bak, is veel vrienden kwijt en inkomsten blijven vooralsnog uit zonder haar werk. Wat nu?

Glennis Grace krijgt nu óók al een documentaire!

We weten allemaal dat veel bekende- en minder bekende Nederlanders documentaires krijgen tegenwoordig. Iedereen die in de problemen heeft gezeten, en dat zijn er nogal wat, wordt gevolgd in zijn of haar leven. Zie André Hazes die een vijfdelige documentaire heeft gemaakt over zijn verslavingen, anabolengebruik en noem het allemaal maar op. Erg inspirerend is het niet, maar artiesten krijgen er wel grof voor betaald. Er kijken namelijk toch een hoop mensen naar. Glennis heeft in een privégesprek laten ‘doorschemeren’ dat er ook over haar een documentaire komt. Het kan natuurlijk niet anders dan dat dit over de afgelopen periode gaat. Of Glennis in een slachtofferrol gaat kruipen vanwege ‘al het onrecht’ dat haar in de tussentijd zou zijn aangedaan is niet bekend. We vermoeden dat ze er beter uit wil komen en haar kant van het verhaal wil doen. De ‘reclame’ voor haar documentaire begint in ieder geval al flink negatief:

Lees verder

BN'ers

Beau van Erven Dorens: ‘Ernstig ziek en wordt bestraald’

Selly Vermeijden, de vrouw van tv-presentator Beau van Erven Dorens, is ernstig ziek. Ze wordt bestraald in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AVL). Dat meldt het AD vrijdag. Een woordvoerster van SBS6, de zender waaraan Van Erven Dorens is verbonden, zei donderdag ‘dat het slechte nieuws inderdaad en helaas klopt’. ‘Maar omdat het een privékwestie is, doen wij er verder geen mededelingen over.’

Waarvóór Selly, docente Frans aan het Amsterdams Lyceum, wordt bestraald, is nog niet naar buiten gekomen. Het stel heeft vier jonge kinderen, de tweeling Bram en Tijn en hun jongere broertjes Bobbie en Jan.

De Gemene Deler

De ziekte van Selly is een nieuwe klap voor de 41-jarige presentator, die afgelopen tijd al zijn programma’s bij SBS zag floppen. SBS benadrukt wel dat het vroegtijdig stoppen van Beaus nieuwe spelprogramma De Gemene Deler niets te maken heeft met het feit dat zijn vrouw ziek is.

‘Het is zeker niet zo dat Beau nu geen tijd heeft voor presentatiewerkzaamheden, omdat hij zijn vrouw moet bijstaan. Nu het programma van de buis is gehaald, wordt de werkdruk voor Beau namelijk niet minder. Hij gaat aan de slag als presentator bij Shownieuws en in een later stadium met de quiz Show Me The Money.’

Lees verder

BN'ers

Relatie van Patricia Paay en haar toyboy naar de knoppen

Patricia Paay heeft al een zware tijd achter de rug. Ze had namelijk veel problemen met haar heup. Enkele maanden geleden werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis door een ernstige complicatie aan haar heup. Ze moest direct geopereerd worden en dacht dat ze daarna weer snel naar huis kon gaan, maar niets bleek minder waar. Ze moesten blijven want er waren complicaties opgetreden.

Daarna had Patricia nog meer slecht nieuwe gekregen, want ze moet opnieuw geopereerd worden. Maar inmiddels is Patrica al weer een tijdje thuis, maar ze kwakkelt nog steeds met haar gezondheid.

Maar daarna bleek haar weer een hele zware periode te wachten. Het gaat namelijk niet goed met de moeder van Patricia. Hoewel Patricia en haar zus nog vaak op bezoek gaan weet Patricia dat haar moeder in de laatste fase van haar leven zit. Laatst nog liep de 96-jarige moeder van Patricia een longontsteking op.

En nu krijgt Patricia weer een klap te verwerken, want verschillende bronnen melden dat haar relatie met haar 39 jaar jongere man Robbert voorbij is.

In 2016 kreeg Patrica een relatie met Robert en ieder was verbijsterd door het grootte leeftijdsverschil. Patricia loog zelfs over zijn leeftijd. Ze zei toen dat hij 32 was terwijl hij eigenlijk 28 jaar was. Patricia zag de bui namelijk al hangen. Maar goed ze zijn toch 6 jaar bij elkaar gebleven en dat had echt niemand verwacht. Wat de reden is dat de relatie nu voorbij is is nog niet bekend.

Lees verder

BN'ers

Management Max Verstappen reageert op babynieuws

Gisteren verschenen er van Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, enkele ‘bijzondere’ posts op Instagram.

Zo zouden er screenshots rondgaan waarin staat: “Ik ben positief getest, maar niet op corona!” en daarna verscheen er nog een foto waarin ze iedereen bedankt voor alle gelukswensen met een emoji van een gezinnetje erbij. Het management van Max Verstappen heeft gereageerd op de posts.

Nepnieuws

Het management van de coureur heeft echter aan Shownieuws laten weten dat het om nepnieuws gaat.

Juicekanalen om de tuin

Nog onbekenden hebben de het bericht gefotoshopt en zo verspreid om juicekanalen om de tuin te leiden. Met succes, want het ging op deze kanalen helemaal los. Ook daar werd gedacht dat Max Verstappen vader zou gaan worden. De coureur is wel bonusvader van Penelope, de dochter die Kelly uit een eerdere relatie kreeg.

Bron: Shownieuws

Lees verder
Advertisement

Trending