Connect with us

BN'ers

Foto’s van prinses Amalia samen met haar nieuwe vriendje uitgelekt

Er waren eerst een heleboel geruchten maar het lijkt nu officieel: prinses Amalia heeft een relatie. Twee vrolijke foto’s van prinses Amalia verschenen deze week samen met haar 19-jarige liefde Isebrand Kaldewei in de Duitse krant Bild. Ze lijken het erg fijn met elkaar te hebben in het Oostenrijkse Lech. ‘De sneeuwprinses zweeft van geluk’ op 1444 meter hoogte, zo kopt de krant.

Ook werd door de foto’s bevestigd dat Amalia daadwerkelijk gewond is geraakt, ze is namelijk te zien met een kniebrace op haar geblesseerde rechterbeen. Qua humeur lijkt het de prinses niets te doen zo concludeert de journalist.

Verder was duidelijk te zien hoe dol Amalia op haar hondje Mambo, dat vorige dierendag werd geadopteerd door de koninklijke familie.

De Duitse vriend Isebrand is afkomstig uit Münster, waar zijn familie woont en eigenaar is van een groot bedrijf in sanitair. Amalia was op wintersport met Isebrand en een aantal vrienden. Er zou zijn gelogeerd in prachtig chalet dat volgens Bild vanaf €2090 per nacht kan worden afgehuurd.

De foto’s die de krant afdrukt van Amalia, waarvan een met Isebrand (onherkenbaar gemaakt) zijn nogal uitzonderlijk. Koning Willem-Alexander en zijn vrouw verbleven vorige week ook in Lech, maar de gebruikelijke fotosessie op de piste werd geannuleerd omdat het gezin niet compleet was.

Op de foto’s is Amalia te zien in de sneeuw en in de bar van een hotel. Bekend is dat de familie niet gediend is van paparazzi-fotografen. Publicatie van de foto’s is in strijd met de mediacode, volgens het Nederlandse hof.

Maar aangezien het door een Duitse site gepubliceerd is en doorlinken niet verboden is kun je zelf beslissen de foto’s hier bekijken.

Lees verder

BN'ers

Patricia Paay is kapot van verdriet

Golden oldie Patricia Paay heeft geen makkelijke tijd achter de rug. La Paay had veel problemen met haar heup en lag hiervoor zelfs in het ziekenhuis.

Er waren ernstige complicaties opgetreden, waardoor Patricia direct geopereerd moest worden. Ze dacht dat ze daarna weer snel naar huis mocht, maar dat bleek niet zo te zijn.

Daarna kreeg Patricia nog meer slecht nieuws, want er wacht haar opnieuw een operatie. Inmiddels is ze alweer eventjes thuis, maar met haar gezondheid gaat het nog steeds niet erg goed.

Moeder
Alsof dat allemaal nog niet zwaar genoeg is, moet Patricia zich ook zorgen maken om haar moeder. De moeder van Paay zit in de laatste fase van haar leven, want ze is tenslotte al 96 jaar oud. Recent kreeg haar moeder een longontsteking, wat tot grote zorgen leidde.

Toyboy
Gelukkig heeft ze dat overleefd, maar nu is er weer iets aan de hand. De website Utopianieuws meldt namelijk dat de relatie met toyboy Robbert op de klippen is gelopen.

Robbert is 39 jaar jonger dan ‘Patries’. In 2016 kregen de twee een relatie en er was niemand die zich niet verbaasde over het leeftijdsverschil. Patricia loog zelfs over zijn leeftijd. Ze zei toen dat hij 32 was terwijl hij eigenlijk 28 jaar was. Patricia zag de bui namelijk al hangen. Maar goed ze zijn toch 6 jaar bij elkaar gebleven en dat had echt niemand verwacht. Wat de reden is dat de relatie nu voorbij is is nog niet bekend.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Jutta Leerdam in pikant jurkje met Eva Jinek gaat viral

Behalve dat ze een van de beste schaatssters van Nederland is, is Jutta Leerdam ook een van de mooiste vrouwen van ons land. Een beetje uitdagende foto op Instagram van Jutta gaat dan ook geheid viral, zeker wanneer deze samen met een andere ‘power woman’ is, zoals Eva Jinek.

Power woman
Jutta was dinsdagavond te gast in het programma van Eva Jinek met de briljant gevonden naam ‘Jinek’, om te praten over de eigen schaatsploeg die Jutta met haar vriend Koen Verweij aan het opzetten is, en na afloop gingen de dames even samen op de foto. Jutta schreef erbij: ‘Yesterday with power woman @Evajinek’.

“Moeder en dochter”
Zoals vrijwel altijd wanneer Jutta een foto post, ging ook deze flink viral, niet in de laatste plaats vanwege het nogal hoog uitgesneden witte jurkje dat ze voor de gelegenheid had aangetrokken. Een van haar volgers, ene spaanhenkie heeft een reactie huis waarover Eva misschien wat minder zal zijn: “Moeder en dochter?”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Lees verder

BN'ers

Eva Jinek maakt haar collega Matthijs van Nieuwkerk helemaal kapot

Eva Jinek heeft geen begrip voor het gedrag van Matthijs van Nieuwkerk. De presentatrice heeft tegenover Qmusic keihard uitgehaald naar haar talkshow collega.

Jinek weet zelf maar al te goed welke druk er komt kijken bij het presenteren van een live-talkshow. Mattie Valk van Qmusic wilde weten of ze ‘compassie’ heeft als het gaat om Matthijs van Nieuwkerk. Dat heeft Eva niet. ”Je moet met jezelf in bed liggen ’s avonds. Het is een in en in triest, naar verhaal”, aldus Jinek.

Kijkcijfers

Zelf zit Eva iets anders in elkaar, zo benadrukt ze. ”Zodra je zoiets leest ga je toch naar jezelf kijken. Hoe heb ik het gedaan? Hoe zou ik het doen? Wat heb ik tegen mensen gezegd? Dat is een normale reflex, maar ik heb nog nooit tegen mensen geschreeuwd. Zo ga je ook niet met mensen om.”

Eva gelooft dat je mensen niet zo moet behandelen om goede resultaten neer te kunnen zetten.

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending