Connect with us

BN'ers

‘Olcay Gulsen vreest voor de dood’

Na een jarenlange strijd is Olcay Gulsen (42) bijna verlost van haar voormalige schoonfamilie, al betekent dat volgens de tv-presentatrice niet dat haar ex-vriend Frans Ghazi haar met rust zal laten. Ze troffen elkaar de laatste maanden twee keer in de rechtszaal, omdat Frans’ moeder, Margot Verlaan, 100.000 euro van Olcay eist.

Al tijdens haar getuigenverhoor had Olcay bij de rechter aangegeven door Frans te worden lastiggevallen. ‘Ik ben door de heer Ghazi onder druk gezet, gechanteerd en geïntimideerd.’ Hierover wenst Olcay verder niet in detail te treden. Aan het slot van de zitting liet de rechter weten dat Olcay voor 26 oktober moest laten weten of zij ook getuigen zou willen horen.

Getuigenverhoor

‘Olcay heeft besloten geen getuigen te horen,’ vertelt Olcay’s advocaat Jurgen Hagemans aan Story. ‘De advocaat van mevrouw Verlaan mag zijn visie op het getuigenverhoor nu schriftelijk toelichten. Hij mag aangeven welke conclusies er volgens mevrouw Verlaan aan het getuigenverhoor verbonden zouden moeten worden. Wij krijgen daarna de kans daar weer schriftelijk op te reageren, waarna de rechter een beslissing neemt en er een vonnis volgt.’

‘Blijft doorgaan’

Dat gaat echter niet van de ene op de andere dag. ‘De advocaat van Verlaan heeft na 26 oktober twee weken om te reageren. Daarna krijgen wij twee weken voor onze reactie en zal het zes weken duren tot het vonnis volgt. In principe zou het dan begin volgend jaar achter de rug moeten zijn, maar dat kan ook langer duren.’ Mocht Olcay in het gelijk worden gesteld en hoeft zij geen 100.000 euro aan haar schoonmoeder (terug) te betalen, dan denkt ze dat de intimidatie van haar ex niet zal ophouden. ‘Het blijft doorgaan,’ vertelt Olcay aan Story. ‘Ik vrees dat het dan ook niet stopt. Maar ik hoop dat het recht zal zegevieren.’

Lees verder

BN'ers

Yolanthe krijgt ernstig nieuws te horen vanuit het ziekenhuis

Yolanthe Cabau is helaas in het ziekenhuis terecht gekomen. Een spelletje met haar zoon, Xess Xava heeft ervoor gezorgd dat de actrice gewond is geraakt en op de eerste hulp is beland. Dit deelt de actrice via Instagram.

Momenteel is Yolanthe bezig met het opnemen van een nieuwe Amerikaanse film, Vacation Nightmare. Eind dit jaar komt de romantische thriller Egyptian Affair uit. Een Amerikaanse producer heeft een scene van Yolanthe onder ogen gekregen en heeft gevraagd of ze auditie wilde komen doen voor de nieuwe film.

Nachtmerrie van menig voetballer
Yolanthe heeft, naar eigen zeggen, de nachtmerrie van menig voetballer zien uitkomen. “Een gescheurde enkelband, heel vervelend. Dus ik loop nu op krukken.”

Bron afbeelding: Shownieuws

Foto’s
Op Instagram deelt ze beelden van de verwonding. “Het mag de pret niet drukken, want mijn beste vriendin is jarig en dat gaan we vieren,” aldus Yolanthe. Een potje voetballen met Xess heeft er voor gezorgd dat de actrice even wat minder mobiel is.

Droom
Hoewel Yolanthe momenteel in Los Angeles woont, samen met haar zoontje, vliegt ze nog regelmatig op en naar naar Nederland. Ze noemt het wonen in de stad niets anders dan een droom en in de tussentijd timmert ze voor aan haar internationale doorbraak als filmster.

Bron: Shownieuws.nl

Lees verder

BN'ers

Katja Schuurman uit de kleren voor ‘meer volgers’

Katja Schuurman is behoorlijk slecht in het nieuws gekomen. Op Instagram heeft de ex van Thijs Römer namelijk een naaktfoto van zichzelf gepost. Dit is op zich niet zo vreemd, maar de tekst die ze erbij schrijft is opmerkelijk te noemen.

Aandacht
Katja is naar eigen zeggen namelijk ontevreden met het feit dat het aantal volgers dat ze heeft ‘al een poosje blijft steken’. Katja is bang dat ze in de vergetelheid zal raken en daarom is ze uit de kleren gegaan. Hiermee hoopt ze meer volgers aan zich te binden.

Schuurman voegt eraan toe: ”Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken. Dus bij wijze van een sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.” Hoewel er met de foto helemaal niets mis is, reageren veel mensen geschokt op de manier waarop Katja nieuw publiek probeert te trekken.

Een iemand zegt: ”Nieuwe volgers? Haha mens je hebt geen eigenwaarde”. Weer iemand anders schrijft dat Katja in een ‘dwangbuis’ thuishoort zodat ze beschermd kan worden tegen het de aandoening ‘aandachtsgeil’. Nouja, oordeel zelf maar….

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

John de Bever (57) triest: ‘Al zo vroeg overleden’

Het is vandaag een emotionele dag voor John de Bever. De zanger herdenkt zijn overleden moeder, die hij nog elke dag enorm mist.

Steun

John deelt op Instagram een aantal foto’s van zijn moeder, die zeven jaar geleden overleed. ,,Al 7 jaar niet meer bij ons… Een moeder vergeet je nooit”, schrijft hij erbij. Onder het bericht krijgt hij een hoop steun van vrienden, familie en volgers. ,,Wat je in je hart bewaart, vergeet je nooit meer… Sterkte, blijft een gemis”, reageert iemand. Velen vinden dat John veel op zijn moeder lijkt. ,,Sterkte! Wat mooi dat je op haar lijkt!”, luidt het in de reacties.

Realityserie

Op deze emotionele dag zal John ongetwijfeld veel steun krijgen van zijn partner Kees Stevens. Kees is naast zijn partner, ook de manager van John; het stel doet dan ook álles samen. Inmiddels hebben ze zelfs een eigen realityserie, waarvoor ze zelfs genomineerd waren voor de Gouden Televizier-Ring.

Lees verder
Advertisement

Trending