Connect with us

BN'ers

‘Doodsoorzaak André Hazes bekend’

Volkszanger André Hazes (53) stierf op 23 september 2004 niet aan een zwak hart en een longontsteking, maar mogelijk aan de gevolgen van de levensgevaarlijke veteranenziekte veroorzaakt door de legionellabacterie. Dat vermoedt Jan van Galen, de vader van weduwe Rachel Hazes. Dat meldt het AD.

Volgens André’s schoonvader heeft hij de zanger in de weken voor zijn dood herhaaldelijk geattendeerd op de gevaren van de manier waarop zijn tuin aan de Vinkeveense Plassen werd besproeid.

‘Daarvoor werd water gebruikt uit de plassen en een sloot waarin dode vogels en vissen dreven’, aldus Van Galen. Hij zegt André Hazes er regelmatig op te hebben gewezen niet in de nevel te blijven zitten. ‘Dat water was namelijk zó vuil dat je er wel ziek van moest worden. Maar André bleef ondanks alle waarschuwingen gewoon zitten.’

Stokdoof

Zijn vermoeden over een mogelijk andere doodsoorzaak van de zanger wordt, aldus Van Galen, bevestigd door een verklaring van een Belgische arts die Hazes bezocht nadat hij plotseling stokdoof was geworden. ‘Volgens de arts kon dat niet komen door de harde geluiden waaraan hij tijdens optredens was blootgesteld.’ André Hazes had op 24 september 2004 een afspraak met de arts in kwestie. Maar een dag daarvoor overleed hij.

Jan van Galen doet de onthulling in weekblad Privé dat in drie afleveringen onthullingen doet uit de mond van Van Galen. Van Galen en zijn in 2009 overleden echtgenote Friedel schreven een compleet boek over wat ze tijdens het huwelijk van hun dochter Rachel met André Hazes meemaakten. Rachel Hazes heeft altijd met steun van advocaten geprobeerd de publicatie van de Van Galen-biografie tegen te houden. Dat weerhield de gepensioneerde Rotterdamse slager er tot dusver van zijn soms pikante memoires openbaar te maken. Nu hij dat toch in een andere vorm doet, bestaat de kans dat Rachel – die jaren met haar ouders gebrouilleerd was – hem dat niet in dank zal afnemen. Rachel Hazes was gisteren niet voor commentaar bereikbaar.

Bron: AD

Lees verder

BN'ers

Yolanthe krijgt ernstig nieuws te horen vanuit het ziekenhuis

Yolanthe Cabau is helaas in het ziekenhuis terecht gekomen. Een spelletje met haar zoon, Xess Xava heeft ervoor gezorgd dat de actrice gewond is geraakt en op de eerste hulp is beland. Dit deelt de actrice via Instagram.

Momenteel is Yolanthe bezig met het opnemen van een nieuwe Amerikaanse film, Vacation Nightmare. Eind dit jaar komt de romantische thriller Egyptian Affair uit. Een Amerikaanse producer heeft een scene van Yolanthe onder ogen gekregen en heeft gevraagd of ze auditie wilde komen doen voor de nieuwe film.

Nachtmerrie van menig voetballer
Yolanthe heeft, naar eigen zeggen, de nachtmerrie van menig voetballer zien uitkomen. “Een gescheurde enkelband, heel vervelend. Dus ik loop nu op krukken.”

Bron afbeelding: Shownieuws

Foto’s
Op Instagram deelt ze beelden van de verwonding. “Het mag de pret niet drukken, want mijn beste vriendin is jarig en dat gaan we vieren,” aldus Yolanthe. Een potje voetballen met Xess heeft er voor gezorgd dat de actrice even wat minder mobiel is.

Droom
Hoewel Yolanthe momenteel in Los Angeles woont, samen met haar zoontje, vliegt ze nog regelmatig op en naar naar Nederland. Ze noemt het wonen in de stad niets anders dan een droom en in de tussentijd timmert ze voor aan haar internationale doorbraak als filmster.

Bron: Shownieuws.nl

Lees verder

BN'ers

Katja Schuurman uit de kleren voor ‘meer volgers’

Katja Schuurman is behoorlijk slecht in het nieuws gekomen. Op Instagram heeft de ex van Thijs Römer namelijk een naaktfoto van zichzelf gepost. Dit is op zich niet zo vreemd, maar de tekst die ze erbij schrijft is opmerkelijk te noemen.

Aandacht
Katja is naar eigen zeggen namelijk ontevreden met het feit dat het aantal volgers dat ze heeft ‘al een poosje blijft steken’. Katja is bang dat ze in de vergetelheid zal raken en daarom is ze uit de kleren gegaan. Hiermee hoopt ze meer volgers aan zich te binden.

Schuurman voegt eraan toe: ”Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken. Dus bij wijze van een sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.” Hoewel er met de foto helemaal niets mis is, reageren veel mensen geschokt op de manier waarop Katja nieuw publiek probeert te trekken.

Een iemand zegt: ”Nieuwe volgers? Haha mens je hebt geen eigenwaarde”. Weer iemand anders schrijft dat Katja in een ‘dwangbuis’ thuishoort zodat ze beschermd kan worden tegen het de aandoening ‘aandachtsgeil’. Nouja, oordeel zelf maar….

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

John de Bever (57) triest: ‘Al zo vroeg overleden’

Het is vandaag een emotionele dag voor John de Bever. De zanger herdenkt zijn overleden moeder, die hij nog elke dag enorm mist.

Steun

John deelt op Instagram een aantal foto’s van zijn moeder, die zeven jaar geleden overleed. ,,Al 7 jaar niet meer bij ons… Een moeder vergeet je nooit”, schrijft hij erbij. Onder het bericht krijgt hij een hoop steun van vrienden, familie en volgers. ,,Wat je in je hart bewaart, vergeet je nooit meer… Sterkte, blijft een gemis”, reageert iemand. Velen vinden dat John veel op zijn moeder lijkt. ,,Sterkte! Wat mooi dat je op haar lijkt!”, luidt het in de reacties.

Realityserie

Op deze emotionele dag zal John ongetwijfeld veel steun krijgen van zijn partner Kees Stevens. Kees is naast zijn partner, ook de manager van John; het stel doet dan ook álles samen. Inmiddels hebben ze zelfs een eigen realityserie, waarvoor ze zelfs genomineerd waren voor de Gouden Televizier-Ring.

Lees verder
Advertisement

Trending