Connect with us

BN'ers

Rachel gooit André Hazes op straat: ‘Dakloos’

Het is opnieuw hommeles bij de Hazesjes. In de documentaire kregen we te zien hoe André Hazes door zijn moeder Rachel Hazes werd opgevangen. Na een ruzie gooide de zwarte weduwe hem weer op straat. Yvonne Coldeweijer weet: “André crasht momenteel bij Djarno”

In de docu kwam ook aan het licht dat de zanger en Monique verder gaan als vrienden, maar toch zouden ze hun relatie een nieuwe kans willen geven. De twee zijn in relatietherapie en Monique staat zelfs open voor een verzoening met Rachel. “André wil dit in stapjes aan z’n moeder gaan brengen, want die slaat natuurlijk op tilt. Monique staat zelfs open voor een gesprek met Rachel”, laat de gossip queen verstaan.

Ruzie

André heeft zijn nieuwste liefde Sarah Salah weeral aan de kant geschoven. Dat zorgde voor een heftige discussie met Rachel. “Rachel heeft André uit huis gezet”, vertelt Yvonne. Het gerucht is naar verluidt door meerdere bronnen bevestigd.

Wat was dan precies de reden? “Rachel vindt het belachelijk hoe hij is omgegaan met zijn laatste vriendin Sarah Salah. Dat hij vorige week vrijdag nog bij haar moeder om haar hand heeft gevraagd en haar vervolgens na een weekendje Disney weer compleet laat vallen voor Monique.”

Rachel is het zat

Rachel is het compleet zat. “Rachel heeft gezegd dat Dré hulp moet gaan zoeken voor dit gedrag. Dacht niet dat ik ooit deze woorden in m’n mond zou nemen maar Rachel heeft deze keer echt gelijk. André crasht momenteel bij Djarno.”

Lees verder

BN'ers

Relatie van Patricia Paay en haar toyboy naar de knoppen

Patricia Paay heeft al een zware tijd achter de rug. Ze had namelijk veel problemen met haar heup. Enkele maanden geleden werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis door een ernstige complicatie aan haar heup. Ze moest direct geopereerd worden en dacht dat ze daarna weer snel naar huis kon gaan, maar niets bleek minder waar. Ze moesten blijven want er waren complicaties opgetreden.

Daarna had Patricia nog meer slecht nieuwe gekregen, want ze moet opnieuw geopereerd worden. Maar inmiddels is Patrica al weer een tijdje thuis, maar ze kwakkelt nog steeds met haar gezondheid.

Maar daarna bleek haar weer een hele zware periode te wachten. Het gaat namelijk niet goed met de moeder van Patricia. Hoewel Patricia en haar zus nog vaak op bezoek gaan weet Patricia dat haar moeder in de laatste fase van haar leven zit. Laatst nog liep de 96-jarige moeder van Patricia een longontsteking op.

En nu krijgt Patricia weer een klap te verwerken, want verschillende bronnen melden dat haar relatie met haar 39 jaar jongere man Robbert voorbij is.

In 2016 kreeg Patrica een relatie met Robert en ieder was verbijsterd door het grootte leeftijdsverschil. Patricia loog zelfs over zijn leeftijd. Ze zei toen dat hij 32 was terwijl hij eigenlijk 28 jaar was. Patricia zag de bui namelijk al hangen. Maar goed ze zijn toch 6 jaar bij elkaar gebleven en dat had echt niemand verwacht. Wat de reden is dat de relatie nu voorbij is is nog niet bekend.

Lees verder

BN'ers

Management Max Verstappen reageert op babynieuws

Gisteren verschenen er van Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, enkele ‘bijzondere’ posts op Instagram.

Zo zouden er screenshots rondgaan waarin staat: “Ik ben positief getest, maar niet op corona!” en daarna verscheen er nog een foto waarin ze iedereen bedankt voor alle gelukswensen met een emoji van een gezinnetje erbij. Het management van Max Verstappen heeft gereageerd op de posts.

Nepnieuws

Het management van de coureur heeft echter aan Shownieuws laten weten dat het om nepnieuws gaat.

Juicekanalen om de tuin

Nog onbekenden hebben de het bericht gefotoshopt en zo verspreid om juicekanalen om de tuin te leiden. Met succes, want het ging op deze kanalen helemaal los. Ook daar werd gedacht dat Max Verstappen vader zou gaan worden. De coureur is wel bonusvader van Penelope, de dochter die Kelly uit een eerdere relatie kreeg.

Bron: Shownieuws

Lees verder

BN'ers

De mensheid is echt totaal gek geworden: Monique Westenberg laat nieuwe lippen tatoeëren

Bekende Nederlanders met teveel geld en teveel vrije tijd weten soms van gekheid niet meer wat ze moeten doen op een dag als vandaag.

Neem nou Katja Schuurman, die een of andere pikante foto plaatst omdat ze per se meer Instagram-volgers wil. Maar Monique Westenberg maakt het misschien wel nog bonter.

Ze ontdekte namelijk dat haar bovenlip niet helemaal symmetrisch was en besloot daarom om een stukje lip te laten tatoeëren. Hieronder zie je de prachtige voor- en na foto’s. Tevens is Monique haar gezicht ineens veel gekleurder en heeft ze ook ineens lippenstift op. Huh!?

Lees verder
Advertisement

Trending