Connect with us

BN'ers

Veel Sterkte: Marc van der Linden op het nippertje ontsnapt aan de dood

Afgelopen zomer sloeg het noodlot bijna toe voor Marc van der Linden (51). De royaltydeskundige lag in coma en keek de dood in de ogen…Eerder maakte Marc bekend dat zijn gezondheid betere tijden heeft gekend. De royaltydeskundige onthulde afgelopen zomer in het ziekenhuis te hebben gelegen, en onthulde later nog dat hij een paar dagen in coma lag. Nu blijkt dat het kantje boord was voor Marc…

In het EO-programma ‘De Kist’ vertelt Marc wat er precies is gebeurd. Zoals bekend woog van der Linden op een bepaald punt bijna 210 kilo. Het drama begon dan ook toen hij begon met gewicht verliezen.

,,Ik was een supergelukkige man van 210 kilo die merkte dat hij steeds minder kon vanwege dat gewicht. Ik reisde veel, kon geen afstanden meer lopen.”

Afvallen

Op een gegeven moment kreeg van der Linden last van zijn nieren. Hiervoor kreeg hij medicatie die ervoor zorgden dat Marc geen hap meer door zijn keel kreeg. Dit zorgde ervoor dat hij kilo’s afviel, en Marc zag het als een startschot. ,,Toen was er zoveel af dat ik dacht: nu ben ik stom als ik niet doorpak.”

Uiteindelijk leidde dit ertoe dat Marc ruim 130 kilo afviel.

Ziek

Maar al gauw bleek het foute boel. De royaltydeskundige werd in oktober 2017 ziek.

,,Ik was met Máxima in Nigeria en ik kwam terug en ik was moe. Ik rij naar kantoor en ik kom aan en mijn hele arm blijkt onder het bloed te zitten.” Marc bleek ITP (Immuun trombocytopenie) te hebben, een ziekte waarbij je veel inwendige bloedingen kunt krijgen. ,,In dit geval moest daar een hele zware Prednison-kuur overheen.”

Een heftig medicijn: Prednison is een paardenmiddel die gepaard gaat met veel bijwerkingen. ,,Daar krijg je een opgeblazen gezicht van.”

Maar ook waren er psychische bijwerkingen. ,,Je ziet eruit als een zombie. Ik sliep niet meer en werd heel pittig. (…) Mensen beschuldigden mij van dingen, had ik het gevoel. Een beetje paranoïde ook zelfs.” Het zorgde voor een breuk met zijn beste vriend, omdat Marc zichzelf niet meer was.

Pijn

Zijn gezondheid takelde steeds verder af, vertelt Marc. ,,Ik heb afgelopen zomer een paar dagen in coma gelegen. Ineens is het misgegaan.” Door de ITP had Marc vaak last van wondroos. ,,Dat bleef maar terugkomen.”

Marc had steeds meer en meer last van vervelende kwalen, waarvoor hij ook antibiotica kreeg. ,,Ik hield vocht vast, het is pijnlijk, je krijgt koorts en je voelt je ellendig.”

Al gauw bleek het foute boel. Toen Marc alleen thuis was kreeg hij plotseling 42 graden koorts. Hij ‘viel op een ongelukkige manier’ en zijn moeder vond hem vervolgens. ,,Die hebben de deur laten openbreken en daar lag ik.”

Coma

Marc werd direct overgebracht naar het ziekenhuis. Er bestond een kans dat hij het niet zou redden.

,,Daar heb ik niets van gemerkt, dus dat is op zich wel een geruststelling.” Maar al gauw besefte Marc dat hij de dood in de ogen had gekeken. ,,Dat je echt tegen de dood aan hebt gezeten.”

Marc’s moeder had een filmpje gemaakt waarop te zien was dat Marc in zijn coma nergens op reageerde. ,,Daar schrik je wel van. Maar het emotioneerde me niet.”

Lees verder

BN'ers

Ex van Maan doet boekje open rondom zanger Marco Borsato: ‘Ongelooflijk’

Er gaat de afgelopen tijd ontzettend veel geruchten en verhalen de wereld over rondom Marco Borsato. Het zijn er inmiddels zoveel dat ook wij bijna beginnen te denken dat er zeker een paar verhalen tussenzitten die wel zouden moeten kloppen.

We weten dat Marco meerdere affaires heeft gehad want dit heeft hij zelf ook toegegeven behalve de affaire met zangeres maan.

Maan Marco Borsato

Dat Marco Borsato een vrouwenverslinders is weten we inmiddels allemaal wel. Hij heeft bijvoorbeeld een affaire gehad met Iris Hond en dat heeft hij zelfs op TV toegegeven.

Er is echter al een lange tijd ook een verhaal waarin gezegd wordt dat hij iets met Maan zou hebben gedaan en daar spreek de ex van Maan zich nu over uit.

Ex vriendje Maan doet boekje open

Reality.FBI is een van de vele Juice-kanalen die wel vaker nieuwtjes heeft waar de reguliere media nog niet van op de hoogte is. Ze hebben het vaak ook nog eens bij het goede eind. Ze claimen nu dat ze een gesprek hebben gehad met de ex van Maan die nu een boekje opendoet rondom Marco en Maan.

Het populaire kanaal zegt het volgende over de affaire tussen Marco en Maan: “Uit eerste hand vernomen dat Maan tegen een scharrel heeft gezegd dat ze tijdens de Voice een affaire had met Marco. Marco heeft dit altijd tegengesproken, maar was waarschijnlijk zelf de reden waarom Maan een toontje hoger zong.”

Lees verder

BN'ers

Bewijs betreft ‘dé liefdesreünie’ Linda de Mol en Jeroen Rietbergen!

Verschillende kanalen melden dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samen zouden zijn. Verschillende juicekanalen en weekblad Story menen dat Jeroen vergeven is en weer op de bank bij Linda zit. Story heeft zelfs laten weten dat Linda de geruchten over een affaire met Ilse DeLange niet gelooft en alsnog bij hem blijft. Story meldt: “Linda heeft deze geruchten ook gehoord. Ze heeft Jeroen hiermee geconfronteerd en hij ontkent alles. Niemand weet of het echt gebeurd is, maar Linda gelooft Jeroen die gezegd heeft dat er nooit iets is gebeurd. Ze twijfelt niet aan hem. Voor velen is dat onbegrijpelijk.” Maar hoe weet Story al deze dingen over Linda? Ze zouden buurtbewoners hebben gesproken: “Ik zie hem geregeld de code van het hek intoetsen als hij met de fiets is weggeweest.” Dit is een van de vele mensen die Story gesproken zou hebben betreft de liefdesreünie.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen, samen of niet?

Echter is dit allemaal klinkklare onzin volgens één van de aartsrivalen van Story aka Guido den Aantrekker. Evert Santegoeds van Privé meldt: “Nee, echt niet. De argumenten die ik hoor zijn echt waanzinnig af en toe. ‘Loslippige buren’… Nou, die heb je niet in het Gooi. Dat weet ik echt zeker, die lullen niet over elkaar met een verslaggever die ineens aanbelt. Sterker: die doen niet eens open voor een verslaggever die aanbelt.” Een hele poos geleden werd Jeroen in Bussum gespot, vlakbij Linda. Hij kocht een strijkplank en dit was reden voor veel mensen om te denken dat hij terug bij Linda was. Want, vlakbij Linda. Santegoeds denkt verder: “Nou, als die man een strijkplank koopt… Linda heeft er al eentje, dus dan is hij juist níet samen met Linda. Dat kan ik me voorstellen dat hij die nodig heeft, want zij strijkt zijn hemden niet meer.”

Vakantie met de De Mollen?

Daarbij was de complete clan van familie De Mol aanwezig in de vakantievilla van John de Mol in Portugal. Of Santegoeds zelf is gaan kijken weten we niet. Santegoeds zegt hierover in ‘Strikt Privé’: “Daar komt nog bij dat afgelopen zomer de hele familie in Portugal op vakantie was en er ontbrak er één: Jeroen is er totaal niet geweest.” Santegoeds denkt zelfs dat een verzoening nooit meer zal gebeuren. Daarbij, Santegoeds stelt dat er téveel is gebeurd: “Dat heeft een schade berokkend aan Linda de Mol, aan haar imago, aan haar blad, aan alles, aan haar carrière, aan programma’s die afgezegd zijn.” Ook stelt Santegoeds dat alle gebeurtenissen niet zomaar met liefde op te lossen zullen zijn: “Sterker nog… Ik zie dat er nooit meer van komen dat die twee samenkomen.” Hier meer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Lees verder

BN'ers

Yvonne Coldeweijer onthult bizar schandaal over zoon Marco Borsato

Na Marco Borsato eerder al onder handen te hebben genomen, heeft Yvonne Coldewijer haar pijlen nu op zijn zoon Luca gericht. Volgens de juicekoningin is hij niet trouw aan zijn vriendin, met wie hij notabene pas twee maanden geleden is gaan samenwonen.

”Luca is in juni gaan samenwonen met zijn Temptation Island-vriendin Daisy. Hij gaf toen aan dat de appel wél ver van de boom valt en hij nooit zou vreemdgaan…” Je raadt het natuurlijk al, de appel blijkt toch niet zo ver van de boom te vallen. Coldeweijer vervolgt: “Nu is er een dame die mij lange gesprekken heeft laten lezen… Hij vertelt daarin dat het helemaal niet goed gaat met zijn relatie. Dat komt doordat hij niet zo goed met zijn vriendin kan praten.”

Op gegeven moment gaan de gesprekken de ‘sexueel getinte’ kant op. Hoewel Coldeweijer de sprekken niet openbaar maakt, vertelt ze wel iets over de inhoud hiervan.

D*ickpics naar vrouwen

Coldeweijer zegt: ”Toen Luca een slijmerige post maakte op Instagram dat hij ging samenwonen met Daisy ontving de spion datzelfde moment ‘foto’s van zijn slungel’ van hem in haar DM. Suprise, suprise. Valt de appel toch niet zó ver van de boom. Omdat het toch wel steamy werd hier en daar en de spion zich schuldig voelde stuurde ze een bericht naar Daisy.”

Coldeweijer laat vervolgens een gesprek tussen de desbetreffende dame en Daisy zien. Coldeweijer vervolgt: ”Daisy reageerde niet echt verbaasd. het ziet ernaar ujit dat ze hem daar vaker op heeft betrapt. Oopsss.” “Oh thanks, welke gym? Ik geloof het direct, dat doet ‘ie vaker…”

Lees verder
Advertisement

Trending