Connect with us

BN'ers

Zien: Dries Roelvink laat zich uit over acties van Dave Roelvink bij Amsterdamse rellen: ‘Ik hou mijn hart vast’

De afgelopen weken was Dave Roelvink op Instagram te zien als ‘razende reporter’. Daar deed hij verslag van de rellen in Amsterdam. Aan Radio Veronica vertelt vader Dries Roelvink hoe hij over de situatie denkt.

In de gaten houden

In het afgelopen weekend keken tienduizenden mensen naar de livestreams van Dave. Op Radio Veronica laat vader Dries zich uit over de acties van zijn zoon. Naar eigen zeggen moet hij Dave altijd een beetje in de gaten houden.

“Hoewel ik de laatste maanden eigenlijk nog redelijk tevreden over hem was”, legt de zanger echter uit. “Hij woont samen, draait niet meer, er wordt geen alcohol meer gedronken, hij was goed aan het sporten en kwam dichtbij mij wonen. Dat vond ik ook wel prettig”, legt Dries uit.

De lucht is nog niet geklaard tussen Dave en Donny.

Bezig met volgers

Hoewel het volgens Dries goed gaat met zijn zoon, schrok hij enorm van Dave zijn acties in het afgelopen weekend. Volgens zijn vader is Dave veel bezig met zijn volgers op Instagram – waarvan het aantal inmiddels al op ruim 600.000 volgers staat.

Een groot deel van Dave zijn volgers kijkt naar de ‘getuigenverslagen’ van het model en sporen hem dan ook aan om steeds verder te gaan. “Er keken opeens al 25.000 mensen mee en die zeggen dan allemaal tegen hem: ‘Dave, ga dichterbij en laat zien wat er gebeurt'”, legt Dries uit. De zanger keek zelf ook mee en begon zich op den duur zorgen te maken. “Toen begon ik natuurlijk ook berichtjes te sturen van: ‘Kijk je wel uit?’.”

Ondanks de goedbedoelde adviezen van zijn vader, lijkt Dave niet te willen stoppen. “Volgens hem was het zo succesvol op Instagram, dat hij zei: ‘Als dat zondag weer gebeurt, dan ga ik weer’.”

Valse perskaarten

Toen de zelfbenoemde reporter een foto met vervalste perskaarten op Instagram plaatste, kwam journalistenvakbond NVJ in actie. De vakbond wilde zelfs juridische stappen ondernemen, maar toen Dave de foto verwijderde zagen ze daarvan af. “Dat heeft hij gelukkig terug kunnen draaien. Maar, ik houd altijd m’n hart vast met hem”, zegt Dries over deze actie. Hij werd dan ook niet boos op zijn zoon. “Hij is 26 en ik houd hem in de gaten, maar ik kan hem niet meer helemaal sturen naar mijn wensen.”

Ook wil Dries benadrukken dat er niks is ‘misgegaan’ met zijn zoon. “Ik heb twee zoons. Eén leeft als een monnik, daar heb ik totaal geen zorgen over. En Dave, ja, die moet je altijd een beetje in de gaten houden.” En toch heeft Dave ook hele mooie kanten volgens zijn vader. “Het is een lieve jongen. Hij is goed met oudjes, kinderen, dieren. Je kan op hem bouwen, hij heeft alleen een randje.”

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending