Connect with us

BN'ers

Frits Huffnagel shockeert LIVE op TV: ‘Gewoon kogel door hoofd!’ |

De coronarellen in Nederland houden ook de BN’ers behoorlijk bezig. VVD-prominent Frits Huffnagel liet zich er gisteren in Shownieuws zó politiek incorrect over uit dat zelfs Guido den Aantrekker ervan schrok.

Het halve land stond gisteren op zijn kop: oproerkraaiers hebben in steden als Amsterdam en Eindhoven flink wat onrust veroorzaakt en vernielingen aangebracht. Voor de kersverse Insta-verslaggever Dave Roelvink was het een leuk verzetje, terwijl BN’ers als Wendy van Dijk thuis ontploften bij het zien van de beelden.

Kogel door hoofd

VVD-prominent Frits Huffnagel is vooral verbijsterd over de beelden waarop te zien is hoe een demonstrant de politie met een zwaard aanvalt, liet hij gisteren weten in Shownieuws. Frits vindt dat de politie wel heel erg kalm heeft gereageerd op deze regelrechte aanval. “Hier is natuurlijk geen sprake van demonstraties, dit zijn rellen.”

De goed met minister-president Mark Rutte bevriende Frits: “In Eindhoven zag je op een gegeven moment een beeld dat een man met een zwaard kwam aanlopen en met dat zwaard de politie te lijf ging. Weet je? Als ze daar in het buitenland naar kijken snappen ze echt niet dat die kerel niet een kogel in zijn hoofd heeft gehad.

Nou, nou, nou, nou

Die politiek incorrecte mening ging zelfs Shownieuws-ster en Story-baas Guido den Aantrekker iets te ver. “Nou, nou, nou, nou, nou, nou!”

Frits: “Ik heb een groot respect voor de politie… Ik weet niet wat jij had gedaan als iemand met een zwaard op je af komt.”

Guido: “Ja, maar een kogel door z’n hoofd, Frits… Je kan ook iemand in z’n knie schieten. Dat is wel weer heel erg rigoureus.”

Frits: “Nou, van mijn part in zijn knie. Ook dat is niet gebeurd, Guido, dus het is echt knap van de politie dat ze zich zo hebben ingehouden. Die man staat gewoon met z’n zwaard op de politie in te slaan!”

Oneens over Dave

De heren waren het ook oneens over Dave Roelvink, die als een soort razende reporter verslag deed van de rellen. Daar liet Guido zich juist weer politiek incorrect over uit.

Guido noemde Dave’s Instagram-verslag namelijk ‘journalistiek’. “Ik vind zelf dat je van zoiets serieus geen circusact moet maken. Aan de andere kant bereikt Dave ook wel een groep mensen die misschien niet zozeer het nieuws volgen en op die manier toch iemand hebben die er middenin staat.”

Frits: “Journalistiek, journalistiek?! Dit is gewoon sensatie zoeken. Dat mag van mij, maar dan moet hij zich niet uitgeven als verslaggever of zoiets.”

Lees verder

BN'ers

Enorm drama voor de familie Brandsteder

Het gaat niet goed met Rick Brandsteder. De 38-jarige zoon van Ron is zwaar verslaafd en is daarom met spoed opgenomen in een kliniek in de hoop dat hij afkickt.

Management bevestigt

Het management van Rick heeft het nieuws over de opname bevestigd aan Shownieuws. Of Rick zwaar verslaafd is aan alcohol, drugs of een combinatie willen zijn woordvoerders niet zeggen.

Het management geeft aan met rust gelaten te willen worden. Ze willen verder ook niet meer informatie geven. Feit is wel dat Rick door juicekanalen al een aantal keer dronken werd gespot.

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluiver te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. De twee presentatoren hebben het samen héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes breekt definitief met zijn moeder Rachel

Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Lees verder

BN'ers

Groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Lees verder
Advertisement

Trending