Connect with us

BN'ers

Frits Huffnagel shockeert LIVE op TV: ‘Gewoon kogel door hoofd!’ |

De coronarellen in Nederland houden ook de BN’ers behoorlijk bezig. VVD-prominent Frits Huffnagel liet zich er gisteren in Shownieuws zó politiek incorrect over uit dat zelfs Guido den Aantrekker ervan schrok.

Het halve land stond gisteren op zijn kop: oproerkraaiers hebben in steden als Amsterdam en Eindhoven flink wat onrust veroorzaakt en vernielingen aangebracht. Voor de kersverse Insta-verslaggever Dave Roelvink was het een leuk verzetje, terwijl BN’ers als Wendy van Dijk thuis ontploften bij het zien van de beelden.

Kogel door hoofd

VVD-prominent Frits Huffnagel is vooral verbijsterd over de beelden waarop te zien is hoe een demonstrant de politie met een zwaard aanvalt, liet hij gisteren weten in Shownieuws. Frits vindt dat de politie wel heel erg kalm heeft gereageerd op deze regelrechte aanval. “Hier is natuurlijk geen sprake van demonstraties, dit zijn rellen.”

De goed met minister-president Mark Rutte bevriende Frits: “In Eindhoven zag je op een gegeven moment een beeld dat een man met een zwaard kwam aanlopen en met dat zwaard de politie te lijf ging. Weet je? Als ze daar in het buitenland naar kijken snappen ze echt niet dat die kerel niet een kogel in zijn hoofd heeft gehad.

Nou, nou, nou, nou

Die politiek incorrecte mening ging zelfs Shownieuws-ster en Story-baas Guido den Aantrekker iets te ver. “Nou, nou, nou, nou, nou, nou!”

Frits: “Ik heb een groot respect voor de politie… Ik weet niet wat jij had gedaan als iemand met een zwaard op je af komt.”

Guido: “Ja, maar een kogel door z’n hoofd, Frits… Je kan ook iemand in z’n knie schieten. Dat is wel weer heel erg rigoureus.”

Frits: “Nou, van mijn part in zijn knie. Ook dat is niet gebeurd, Guido, dus het is echt knap van de politie dat ze zich zo hebben ingehouden. Die man staat gewoon met z’n zwaard op de politie in te slaan!”

Oneens over Dave

De heren waren het ook oneens over Dave Roelvink, die als een soort razende reporter verslag deed van de rellen. Daar liet Guido zich juist weer politiek incorrect over uit.

Guido noemde Dave’s Instagram-verslag namelijk ‘journalistiek’. “Ik vind zelf dat je van zoiets serieus geen circusact moet maken. Aan de andere kant bereikt Dave ook wel een groep mensen die misschien niet zozeer het nieuws volgen en op die manier toch iemand hebben die er middenin staat.”

Frits: “Journalistiek, journalistiek?! Dit is gewoon sensatie zoeken. Dat mag van mij, maar dan moet hij zich niet uitgeven als verslaggever of zoiets.”

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending