Connect with us

BN'ers

Zien: John van den Heuvel! ‘Natacha Harlequin niet goed bij haar hoofd’

John van den Heuvel heeft het idee dat Natacha Harlequin niet helemaal goed bij haar hoofd is. Hij vindt haar kritiek op zijn nieuwe misdaadprogramma Crime Desk ronduit bespottelijk.

RTL 5 brengt sinds kort elke maandag een live-misdaadprogramma op de buis, gepresenteerd door Marieke Elsinga. John van den Heuvel heeft een vaste rol als misdaaddeskundige. Advocate Natacha Harlequin bekeek de eerste aflevering van Crime Desk en gaf vorige week een vernietigend oordeel in de talkshow Media Inside.

Televisiemarteling

Natacha stak haar mening over Crime Desk niet onder stoelen of banken. Ze vond het een marteling om ernaar te kijken. “Ik zie de headlines alweer verschijnen, maar het maakt me echt niet uit: ik heb er echt naar moeten kijken door jullie. Ik ben ook drie keer weggelopen. Het kostte me echt moeite. Ik vind dit echt helemaal niks.”

Wat schort eraan? “Het is nooit zo dat als er iets wordt gevonden bij een boomstronk dat al die politieauto’s aan komen rijden. Dat is gewoon niet zo, maar hier staan ze al klaar, dus met andere woorden: het is helemaal voorgesproken met de politie en het OM.”

Crime-entertainment

Het is gewoon entertainment, bitcht Natacha. “Dan denk ik: zég dat dan gewoon, van: ‘We hebben ze gebeld en even nagedacht over de camerastand en dan maken we er mooie tv van.’ Dit is tv maken. Dit is crime-entertainment. Dat is prima en het mag van mij, maar ik kijk daar als strafpleiter toch iets anders naar.”

Het zijn behoorlijk felle woorden, helemaal van iemand die in dit vakgebied werkt. Je zou denken dat Natacha er met iets meer interesse naar zou kijken, maar niets is minder waar. De manier waarop ze haar uitspraken deed zijn bij John heel erg in het verkeerde keelgat geschoten.

‘Niet goed bij haar hoofd’

John van den Heuvel: “Ze is echt niet helemaal goed bij haar hoofd. Dat ze het programma niets vindt, dat mag. Er zullen genoeg mensen zijn die dit soort programma’s niets vinden om allerlei redenen, maar als je dan je oordeel baseert op dit soort veronderstellingen, dan vind ik dat wel heel erg raar moet ik zeggen.”

De woeste John was te horen in Veronica Inside, het radioprogramma van Wilfred Genee. “Hij was er echt uitgesproken over”, aldus de presentator.

Ernaast

Sidekick Niels van Baarlen: “Ja, die Natacha kan natuurlijk wel wat, hè? Laten we wel wezen. Ze zit daar wel om haar beroep en kennis te delen met de kijker.”

Wilfred: “Ja, hier zat ze ernaast, maar ze heeft een staat van dienst.”

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder
Advertisement

Trending