Connect with us

BN'ers

Zien: John van den Heuvel! ‘Natacha Harlequin niet goed bij haar hoofd’

John van den Heuvel heeft het idee dat Natacha Harlequin niet helemaal goed bij haar hoofd is. Hij vindt haar kritiek op zijn nieuwe misdaadprogramma Crime Desk ronduit bespottelijk.

RTL 5 brengt sinds kort elke maandag een live-misdaadprogramma op de buis, gepresenteerd door Marieke Elsinga. John van den Heuvel heeft een vaste rol als misdaaddeskundige. Advocate Natacha Harlequin bekeek de eerste aflevering van Crime Desk en gaf vorige week een vernietigend oordeel in de talkshow Media Inside.

Televisiemarteling

Natacha stak haar mening over Crime Desk niet onder stoelen of banken. Ze vond het een marteling om ernaar te kijken. “Ik zie de headlines alweer verschijnen, maar het maakt me echt niet uit: ik heb er echt naar moeten kijken door jullie. Ik ben ook drie keer weggelopen. Het kostte me echt moeite. Ik vind dit echt helemaal niks.”

Wat schort eraan? “Het is nooit zo dat als er iets wordt gevonden bij een boomstronk dat al die politieauto’s aan komen rijden. Dat is gewoon niet zo, maar hier staan ze al klaar, dus met andere woorden: het is helemaal voorgesproken met de politie en het OM.”

Crime-entertainment

Het is gewoon entertainment, bitcht Natacha. “Dan denk ik: zég dat dan gewoon, van: ‘We hebben ze gebeld en even nagedacht over de camerastand en dan maken we er mooie tv van.’ Dit is tv maken. Dit is crime-entertainment. Dat is prima en het mag van mij, maar ik kijk daar als strafpleiter toch iets anders naar.”

Het zijn behoorlijk felle woorden, helemaal van iemand die in dit vakgebied werkt. Je zou denken dat Natacha er met iets meer interesse naar zou kijken, maar niets is minder waar. De manier waarop ze haar uitspraken deed zijn bij John heel erg in het verkeerde keelgat geschoten.

‘Niet goed bij haar hoofd’

John van den Heuvel: “Ze is echt niet helemaal goed bij haar hoofd. Dat ze het programma niets vindt, dat mag. Er zullen genoeg mensen zijn die dit soort programma’s niets vinden om allerlei redenen, maar als je dan je oordeel baseert op dit soort veronderstellingen, dan vind ik dat wel heel erg raar moet ik zeggen.”

De woeste John was te horen in Veronica Inside, het radioprogramma van Wilfred Genee. “Hij was er echt uitgesproken over”, aldus de presentator.

Ernaast

Sidekick Niels van Baarlen: “Ja, die Natacha kan natuurlijk wel wat, hè? Laten we wel wezen. Ze zit daar wel om haar beroep en kennis te delen met de kijker.”

Wilfred: “Ja, hier zat ze ernaast, maar ze heeft een staat van dienst.”

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending