Connect with us

BN'ers

Zien: Grote oorlog tussen Gordon en Albert Verlinde: ‘Misselijkmakend’

De bom is flink gebarsten tussen Gordon en Albert Verlinde. Uitspraken van de presentator over Gordon’s nieuwe gezinslid schoten bij hem compleet in het verkeerde keelgat. De zanger noemt Verlinde’s uitspraken ‘misselijkmakend’.

Gordon is absoluut niet gediend van Albert’s geroddel en haalt hard naar hem uit op Radio 538. Reden voor de ophef zijn de uitspraken van Albert dat Gordon een hondje in huis genomen had, puur om media aandacht mee te krijgen.

Aandacht

Het is niet de eerste keer dat Verlinde Gordon beschuldigt van aandachttrekkerij. Eerder stelde hij dat Gordon de overval in zijn woning zou gebruiken om meer in de schijnwerpers te komen. Het was volgens Verlinde geen toeval dat de zanger slechts een paar weken later zijn nieuwe hit uitbracht.

Vorige week twijfelde Verlinde openlijk aan de liefde van Gordon voor zijn nieuwe hondje Toto. Hij suggereerde dat Gordon vooral gek zou zijn op het hondje ‘omdat hij er publiciteit mee genereert’. Pittige uitspraken, die ook bij Gordon niet onopgemerkt bleven…

‘Misselijkmakend’

Nu reageert Gordon op zijn beurt op Alberts uitspraken. Bij Radio 538 haalt hij keihard uit.

,,Ik zal je vertellen: ik vond het zó misselijkmakend. Ik heb hem ook een bericht gestuurd van: ‘Sorry hoor, maar als je dit soort dingen gaat denken… We kennen elkaar al zo lang. Dat ik een hond ga nemen voor de publiciteit?!’” aldus de zanger. ,,Moet ik hier dan rijker of beroemder van worden?!”, zegt hij. “Dan denk ik: sodemieter op, man.”

Volgens Gordon kwam het beestje op advies van de dokter.

,,Ik heb natuurlijk niet het makkelijkste jaar achter de rug en een van de dingen die mijn therapeut zei was: ‘Waarom neem je geen hond?’ Toen dacht ik: ja, dat is eigenlijk een heel goede oplossing. Daar kun je al je liefde aan geven.”

De kust is gelukkig veilig voor het hondje bij Gordon thuis. Er ligt geen coke meer op de grond bij mij in de keuken, dus hij kan gewoon veilig rondsnuffelen”, aldus de zanger.

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending