Connect with us

BN'ers

Mary Borsato over scheiding Marco en Leontine: ‘Over maar nog niet voorbij’

Mary Borsato geeft update over Marco.

Mary Borsato zegt dat Marco van haar drie kinderen nog het meest op haar lijkt. De 75-jarige vertelt in de nieuwe Beau Monde uitgebreid over de huidige situatie van haar zoon en de scheiding met Leontine. Voor Mary is het geen verrassing dat de scheiding zo harmonieus verlopen is. Daarover zei Mary: “Je kunt je ex helemaal zwart maken, maar dat is nergens voor nodig.”

Goede relatie

Mary Borsato onthult dat haar zoon en voormalig schoondochter het nog altijd uitstekend kunnen vinden met elkaar. De moeder zegt dat dit vooral te wijten is aan het feit dat zij altijd het goede voorbeeld gaf. Mary is zelf namelijk twee keer gescheiden en is dus ervaringsdeskundige. Ze vertelde: “Als ik zie hoe hij dingen regelt, denk ik: zo zou ik het precies hebben aangepakt. Wacht: zo héb ik het ook aangepakt.”

Ontwijken

Er is ontzettend veel gezegd en geschreven over de breuk van Marco en Leontine. Mary zegt dat ze het nieuws zoveel mogelijk probeerde te negeren. Daarover onthulde ze: “Ik heb me daarvoor afgesloten: ik keek geen showbizz-programma’s, als ik iets op mijn telefoon tegenkwam, klikte ik het weg en wanneer mensen erover begonnen, zei ik: ‘Ik ben niet thuis’.”

Burn-out

Sinds januari kampt de zanger met een zware burn-out. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de breuk, die voor Marco moeilijk te verwerken is. Zijn moeder onthulde: “Zo’n burn-out is pittig, beetje bij beetje gaat het beter. Hij moet veel verwerken.” Toch zijn er belangrijke lichtpuntjes en dat geeft hoop. “Gelukkig heeft hij fijne vrienden om zich heen en gaan hij en Leontine goed met elkaar om. En samen zijn ze fantastisch met de kinderen.”

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending