Connect with us

BN'ers

Mary Borsato over scheiding Marco en Leontine: ‘Over maar nog niet voorbij’

Mary Borsato geeft update over Marco.

Mary Borsato zegt dat Marco van haar drie kinderen nog het meest op haar lijkt. De 75-jarige vertelt in de nieuwe Beau Monde uitgebreid over de huidige situatie van haar zoon en de scheiding met Leontine. Voor Mary is het geen verrassing dat de scheiding zo harmonieus verlopen is. Daarover zei Mary: “Je kunt je ex helemaal zwart maken, maar dat is nergens voor nodig.”

Goede relatie

Mary Borsato onthult dat haar zoon en voormalig schoondochter het nog altijd uitstekend kunnen vinden met elkaar. De moeder zegt dat dit vooral te wijten is aan het feit dat zij altijd het goede voorbeeld gaf. Mary is zelf namelijk twee keer gescheiden en is dus ervaringsdeskundige. Ze vertelde: “Als ik zie hoe hij dingen regelt, denk ik: zo zou ik het precies hebben aangepakt. Wacht: zo héb ik het ook aangepakt.”

Ontwijken

Er is ontzettend veel gezegd en geschreven over de breuk van Marco en Leontine. Mary zegt dat ze het nieuws zoveel mogelijk probeerde te negeren. Daarover onthulde ze: “Ik heb me daarvoor afgesloten: ik keek geen showbizz-programma’s, als ik iets op mijn telefoon tegenkwam, klikte ik het weg en wanneer mensen erover begonnen, zei ik: ‘Ik ben niet thuis’.”

Burn-out

Sinds januari kampt de zanger met een zware burn-out. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de breuk, die voor Marco moeilijk te verwerken is. Zijn moeder onthulde: “Zo’n burn-out is pittig, beetje bij beetje gaat het beter. Hij moet veel verwerken.” Toch zijn er belangrijke lichtpuntjes en dat geeft hoop. “Gelukkig heeft hij fijne vrienden om zich heen en gaan hij en Leontine goed met elkaar om. En samen zijn ze fantastisch met de kinderen.”