Connect with us

BN'ers

Zien: Sander Schimmelpenninck boos! ‘Dave Roelvink is een imbeciel’

Sander Schimmelpenninck is duidelijk niet gecharmeerd van de nieuwe rol van Dave Roelvink als verslaggever. Op sensationele wijze deed Roelvink verslaggeving van de rellen in Amsterdam gistermiddag. Schimmelpenninck noemt de dj een ‘imbeciel’.

Roelvink kwam vorige week vol op in het nieuws nadat hij spontaan verslag besloot te doen van de coronarellen in Amsterdam. Toen er gisteren weer gereld werd in de hoofdstad besloot Dave de ‘stoute schoenen’ aan te trekken en de gehele demonstratie vast te leggen.

Grappig

De 26-jarige dj kon vooral lachen om alle ‘leipe’ dingen die gebeurde tijdens de demonstratie. ,,Leip ouwe. Iedereen vlucht, gap. Het is een zooitje. Echt leip. Het leven van een reporter gaat niet over rozen”, aldus Dave met een lach op zijn gezicht.

Te zien is hoe de oudste zoon van volkszanger Dries Roelvink de gehele rellen rondom de demonstratie vastlegt. Zo staat hij er met zijn neus bovenop als er ingegrepen wordt met een waterkanon en rent hij weg wanneer het hele ‘ponypark’ van de politie hem achter de broek aanzit.

De livestream van Dave rekende hem tienduizenden kijkers via Instagram op.

Imbeciel
De actie van Dave schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Zo is Boris van der Ham van mening dat hij hiermee provoceert.

,,Goede content, ouwe! Ben je er volgende week weer? Op Instagram is provoceren van de politie, dingen vernielen gewoon leuk zondagentertainment”, schreef hij op Twitter. ,,Het gaat me om het verkneukelen. Wilde ik even laten zien. En dat het dan zo’n gast over de ‘content’ van zijn live blogje gaat.”

Maar ook Schimmelpenninck heeft geen goed woord over voor de dj. Op Twitter laat hij zich snoeihard uit.

,,Alweer bijna vergeten dat die imbeciel Deef Roelvink vorig jaar bij mij aan tafel zat bij Op1 om te discussiëren met coronagezant Sijbesma. Die pakken ze me niet meer af”, schrijft de Zelfspodcast-presentator.

Bekijk hier fragmenten die door Dave werden opgenomen:

Kritiek
Dave kreeg van meerdere bekende Nederlanders op zijn dak. Zo reageerde Anouk Smulders verontwaardigd in Shownieuws gisteravond.

,,Dit hele verhaal maakte dat ik hem gewoon wilde bellen en zeggen: ‘Wat bezielt je om dit te gaan doen?”

Maar Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker ziet ook een positieve kant van het verhaal. ,,Ik vind zelf dat je van zoiets serieus geen circusact moet maken. Aan de andere kant bereikt Dave ook wel een groep mensen die misschien niet zozeer het nieuws volgen en op die manier toch iemand hebben die er middenin staat.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending