Connect with us

BN'ers

Zien: Yolanthe in bikini over straat: ‘Kan het nog?!’

In Nederland is het warme truien-weer, maar in Yolanthe Cabau’s woonplaats Los Angeles schijnt de zon. De presentatrice en actrice neemt het ervan en gaat koel gekleed de straat op… in bikini.

In een bruine bikinitop en een wit broekje paradeert de brunette over de straten van Los Angeles. Ze deelt een fotoreeks op Instagram waarop ze poseert bij de palmbomen. Ook zitten er twee filmpjes tussen met zoontje Xess Xava, met wie ze naar het strand ging.

Complimenten

Yolanthe’s volgers zijn vooral onder de indruk van haar lijf. ‘Als je zo hard traint mag je zo gefotografeerd worden’, complimenteert een volger haar. ‘Met dat lijf ga ik in de winter ook in mijn bikini op pad!’, merkt een andere fan op. Yolanthe’s zus Rebecca vindt het ook geen straf om naar te kijken. ‘Kan het nog sexyer?!’

Nieuw project

De ex van Wesley Sneijder werkt de laatste tijd hard aan haar lijf, en dat is te zien. Ze is regelmatig in de sportschool te vinden en eet voornamelijk gezond. Yolanthe liet onlangs doorschemeren dat ze bezig is met een nieuw project. Wat dat precies inhoudt blijft nog even geheim, maar het heeft alles te maken met sport, voeding en meditatie. ‘Ik leer nog elke dag. Maar wat ik wel kan zeggen is dat mijn levensstijl met meditatie, sport en een gezond eetpatroon mijn leven en mindset honderd procent heeft veranderd.’ Ze gelooft dat het haar heeft geholpen met haar liefdesverdriet, verlies van dierbaren en andere privéproblemen. ‘Een paar zussen en vrienden volgen mijn levensstijl en vinden het ook geweldig.’ Daarom wil Yolanthe haar geluksformule met nog meer mensen delen. ‘Laten we liefde delen en gaan voor de beste versie van jezelf!’

Bron: Story Beeld: Instagram

Lees verder

BN'ers

Enorm drama voor de familie Brandsteder

Het gaat niet goed met Rick Brandsteder. De 38-jarige zoon van Ron is zwaar verslaafd en is daarom met spoed opgenomen in een kliniek in de hoop dat hij afkickt.

Management bevestigt

Het management van Rick heeft het nieuws over de opname bevestigd aan Shownieuws. Of Rick zwaar verslaafd is aan alcohol, drugs of een combinatie willen zijn woordvoerders niet zeggen.

Het management geeft aan met rust gelaten te willen worden. Ze willen verder ook niet meer informatie geven. Feit is wel dat Rick door juicekanalen al een aantal keer dronken werd gespot.

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluiver te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. De twee presentatoren hebben het samen héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes breekt definitief met zijn moeder Rachel

Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Lees verder

BN'ers

Groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Lees verder
Advertisement

Trending