Connect with us

BN'ers

Zien: Yolanthe in bikini over straat: ‘Kan het nog?!’

In Nederland is het warme truien-weer, maar in Yolanthe Cabau’s woonplaats Los Angeles schijnt de zon. De presentatrice en actrice neemt het ervan en gaat koel gekleed de straat op… in bikini.

In een bruine bikinitop en een wit broekje paradeert de brunette over de straten van Los Angeles. Ze deelt een fotoreeks op Instagram waarop ze poseert bij de palmbomen. Ook zitten er twee filmpjes tussen met zoontje Xess Xava, met wie ze naar het strand ging.

Complimenten

Yolanthe’s volgers zijn vooral onder de indruk van haar lijf. ‘Als je zo hard traint mag je zo gefotografeerd worden’, complimenteert een volger haar. ‘Met dat lijf ga ik in de winter ook in mijn bikini op pad!’, merkt een andere fan op. Yolanthe’s zus Rebecca vindt het ook geen straf om naar te kijken. ‘Kan het nog sexyer?!’

Nieuw project

De ex van Wesley Sneijder werkt de laatste tijd hard aan haar lijf, en dat is te zien. Ze is regelmatig in de sportschool te vinden en eet voornamelijk gezond. Yolanthe liet onlangs doorschemeren dat ze bezig is met een nieuw project. Wat dat precies inhoudt blijft nog even geheim, maar het heeft alles te maken met sport, voeding en meditatie. ‘Ik leer nog elke dag. Maar wat ik wel kan zeggen is dat mijn levensstijl met meditatie, sport en een gezond eetpatroon mijn leven en mindset honderd procent heeft veranderd.’ Ze gelooft dat het haar heeft geholpen met haar liefdesverdriet, verlies van dierbaren en andere privéproblemen. ‘Een paar zussen en vrienden volgen mijn levensstijl en vinden het ook geweldig.’ Daarom wil Yolanthe haar geluksformule met nog meer mensen delen. ‘Laten we liefde delen en gaan voor de beste versie van jezelf!’

Bron: Story Beeld: Instagram

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending