Connect with us

BN'ers

Linda de Mol emigreert en trakteert zichzelf op nieuwe villa: “6 miljoen!”

Linda de Mol heeft zichzelf getrakteerd op een nieuwe villa van, volgens ‘Bekendeburen’, 6 miljoen euro. Gezien de recente ontwikkelingen rondom het leven van Linda blijkt de presentatrice toevlucht te zoeken in het buitenland. In de tijd dat het schandaal van Jeroen Rietbergen naar buiten kwam en haar broer John de Mol ook onder hevige kritiek kwam te staan vertrokken de familieleden naar Portugal.

Evert Santegoeds wist destijds haar schuilplaats te onthullen: “En dat ze waarschijnlijk in Portugal zit. Daar bezitten zij en haar broer een prachtige villa aan de kust in het mondaine Vale do Lobo. Er werd algemeen aangenomen dat zij dáár even op adem zou willen komen.” Of er iets mis is met deze villa of dat broer en zus gewoon hun eigen stekkie in Portugal willen hebben durven we niet te zeggen. Wel weet ‘Bekendeburen’ te melden dat er iets nieuws gebouwd wordt voor Linda.

Linda de Mol trakteert zichzelf op nieuwe villa!
De villa van Linda is momenteel nog in aanbouw. Bekendeburen meldt de mogelijke prijs van het nieuwe stekkie: “Hoeveel geld ermee gemoeid is, is niet bekend. Maar gezien de locatie kom je al snel op zo’n 6 miljoen euro.” Eerder hebben we al de villa van John de Mol aan de kust van Portugal laten zien. De nieuwe miljoenenvilla van Linda zou op een steenworp afstand van die van John liggen. Hieronder beelden van de villawijk te bewonderen waar de De Mollen zich met enige regelmaat kunnen terugtrekken van alle ogen die op hen gericht zijn.

 

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending