Connect with us

BN'ers

Zien: Yvonne Coldeweijer brengt ‘zeer heftige juice’ over vriendin Peter R. de Vries

Yvonne Coldeweijer heeft naar eigen zeggen ‘zeer heftige juice’ over Tahmina Afeki, vriendin van wijlen Peter R. de Vries, ontvangen. De journaliste heeft aangekondigd met een boek te komen over haar relatie met Peter. Echter is er behoorlijk wat kritiek op de journaliste en de komst van het boek. Tahmina beweerd namelijk dat het plan al bestond met Peter om een boek over hun relatie te schrijven. Hier wordt echter zeer aan getwijfeld. Veel mensen denken dat Tahmina dit alleen voor het geld doet. Heleen van Royen heeft ook flinke kritiek geuit: “Ik kreeg er een heel ongemakkelijk gevoel bij, omdat we tijdens Peter zijn leven natuurlijk nog nooit van haar gehoord hadden. Ze liepen nooit hand in hand, ze gingen apart vliegtuigen in. Ze wilde absoluut niet met hem gezien worden. Daarna heeft ze dat grote interview gegeven, toen was ze nog anoniem, nu komt het boek.”

Yvonne Coldeweijer brengt juice betreft Tahmina Afeki!

Yvonne Coldeweijer heeft echter iets anders te melden over de journaliste. Op Instagram schrijft Coldeweijer: “Steeds meer mensen beginnen de intenties van Tahmina in twijfel te trekken en beginnen zich uit te spreken hierover. Begin dit jaar ontving ik zeer heftige juice over Tahmina. Maar op dat moment vond ik het nog niet gepast om dit te brengen.

Omdat ze op dit moment veel media-aandacht vraagt en ook krijgt, voel ik de intentie om toch dit verhaal te brengen, maar wilde het eigenlijk eerst aan jullie vragen.” Coldeweijer vraagt haar volgers of ze haar ‘juice’ moet brengen. 84% zegt tot dusver ‘ja’. Coldeweijer vervolgt dus: “De overgrote meerderheid stemt voor. Dus ik heb voor de volledigheid om hoor en wederhoor gevraagd. Ik zal verschillende partijen eerst de kans geven hierop te reageren.” Coldeweijer meldt vervolgens dat ze ondertussen lekker in zee gaat ronddobberen:

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending