Connect with us

BN'ers

Groot geheim: Waarom droeg Amalia een winterjas op haar eerste schooldag?

Het was goed voorbereid de eerste dag van prinses Amalia aan de Universiteit van Amsterdam. Niets tegen de journalisten zeggen was het advies van de Rijksvoorlichtingsdienst aan de kroonprinses, maar wel poseren voor de aanwezige fotografen. Daarna geldt de mediacode en is het de bedoeling dat de prinses met rust wordt gelaten.

Hoewel het lidmaatschap van het Amsterdamse studentencorps nog even op zich laat wachten, is het de afgelopen dagen tijdens de introductieweek best goed gegaan. De prinses werd ondanks dat ze een opvallende deelnemer was aan de sociale activiteiten met rust gelaten.

Ingang Roeterstraat
Toen ze, netzoals alle andere eerstejaars, zich maandag meldde bij de ingang Roeterstraat voor haar studie Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) kon het niet uitblijven dat de media beelden van haar eerste college dag maakten. Amalia ging daar handig mee om.

Zonder ouders in de buurt zette ze een paar pasjes naar voren, keek ze recht in de lenzen van de fotografen, ontweek de vragen over onder meer het studentencorps en terwijl ze wegliep zwaaide ze nog even vrolijk naar de cameramensen.

Bloedheet
Terwijl het zweet van de voorhoofden van mede-studenten en omstanders gutste, vroeg men zich ter plekke waarom Amalia een winterjas had aangetrokken voor haar eerste hoorcollege. Want deze 5e september tikte de thermometer bijna 27 graden aan. Het was een bloedhete, klamme maandag in de hoofdstad.

Het antwoord is heel simpel. Het was afspraak. Voor de fotografen wilde de prinses niet ongeflatteerd in alleen blouse of een polo op de kiek. Ze is evenals haar moeder koningin Máxima nu al een bewezen mode-icoon. Ondanks de hitte kleedt de crême winterjas goed af op de witte broek en de witte sneakers. De bijpassende witte linnen tas met daarin een laptop en de boeken hoort ook bij de standaarduitrusting van een doorsnee student. Amalia is vanaf nu student!

 

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending