Connect with us

BN'ers

Waylon uitgenodigd bij ándere talkshow: “Geweigerd bij Eva Jinek!”

Waylon aan tafel bij Eva Jinek, we zaten er allemaal toch wel een soort van op te wachten. Niet omdat we echt zouden geloven wat hij daar aan tafel te vertellen had over zijn vreemdgaan-praktijken. En ook zeker niet omdat we hem zomaar zouden vergeven (niet dat dat onze taak is, maar toch). Nee, wij keken er vooral naar uit om te zien wát hij er precies van zou maken én of de voorspellingen zouden uitkomen. De meesten voorspelden namelijk dat de beste man zijn beste tranen zou laten zien. Dat hebben we namelijk al vaker bij hem gezien. Maar helaas, het interview gaat definitief niet door. De reden? Daar zijn verschillende verhalen over. De één beweert dat Eva Jinek de zanger niet meer aan tafel wil hebben, de ander denkt dat Bibi daarin een laatste woord heeft gehad. Opvallend is wel dat Willem op de agenda bij Humberto staat…

Waylon geweigerd of onder de duim bij Bibi!?
Yvonne Coldeweijer vertaalt de huidige nieuwsberichten: “Jinek wil hem niet hebben als hij niet wil praten over het vreemdgaan. Ze voelt inmiddels dat ze daar niet meer mee wegkomt…” Coldeweijer stelt dat de zanger niet door de mand wil vallen en de buitenwereld zijn vriendin kan beïnvloeden, nu net alles onder controle is thuis. Juicechannel deelt dat mensen rondom Bibi bij hen hebben aangegeven dat Bibi liever niet heeft dat Willem bij Jinek aan tafel zou gaan zitten. Juicechannel: “Bibi wilt het hele verhaal namelijk laten voor wat het is en verder kijken naar de toekomst. Een interview over de periode van afgelopen zomer zou haar weer doen denken aan het verdriet dat er toen was en dat wilt ze niet meer. Daarom gaan wij er vanuit dat Bibi het laatste woord heeft gehad in dit verhaal.” Voor nu geen interview dus, maar bezoek aan Humberto staat nog wel gepland…

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending