Connect with us

BN'ers

Foto: “Als dit écht het vriendje van prinses Amalia is, dan is dat een probleem!”

Amalia lijkt volgens geruchten een vriendje te hebben. Wat er allemaal precies waar is van die geruchten is nog onduidelijk.

Aangezien laatst nog bleek dat een dubbelganger van Alexia de boel ook flink voor de gek gehouden heeft met nepfoto’s en een nepvideo.

Maar terug naar de oudste prinses die inmiddels bijna 18 jaar oud is. Een leeftijd waarop veel voor haar zal gaan veranderen, vandaar dat het boek ‘De Plicht Roept’ onlangs is uitgekomen.

Er zijn verschillende regels daarin beschreven die voor haar zullen gelden aangezien ze de troonopvolger is van Willem Alexander.

Daar staan best wel merkwaardige dingen in kunnen we je vast verklappen. Bijvoorbeeld het recht op de troon dat kan komen te vervallen wanneer blijkt dat de prinses op vrouwen valt.

Mag Amalia ook al niet met een Belgische prins trouwen?
Via het onderstaande artikel is te zien wie het vermoedelijke vriendje van de oudste prinses is. Het gaat om de Belgische prins Gabriël.

Maar dat zou een vrij onmogelijke relatie worden in de toekomst. Dat komt niet door de Nederlandse regels, maar door de Belgische. ‘Indebuurt’ heeft namelijk uitgezocht hoe dat zit.

In de Belgische wet staat dat Belgische leden van het koningshuis met niemand van Oranje mogen trouwen. De wet komt uit 1830 waarin België onafhankelijk werd verklaard.

De Belgen wilde nooit meer dat een Nederlander de macht in het land zou krijgen. Daarom mag een prins(es) of koning(in) nooit met iemand van Oranje trouwen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blauw Bloed (@blauwbloedtv)

Lees verder

BN'ers

Management Max Verstappen reageert op babynieuws

Gisteren verschenen er van Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, enkele ‘bijzondere’ posts op Instagram.

Zo zouden er screenshots rondgaan waarin staat: “Ik ben positief getest, maar niet op corona!” en daarna verscheen er nog een foto waarin ze iedereen bedankt voor alle gelukswensen met een emoji van een gezinnetje erbij. Het management van Max Verstappen heeft gereageerd op de posts.

Nepnieuws

Het management van de coureur heeft echter aan Shownieuws laten weten dat het om nepnieuws gaat.

Juicekanalen om de tuin

Nog onbekenden hebben de het bericht gefotoshopt en zo verspreid om juicekanalen om de tuin te leiden. Met succes, want het ging op deze kanalen helemaal los. Ook daar werd gedacht dat Max Verstappen vader zou gaan worden. De coureur is wel bonusvader van Penelope, de dochter die Kelly uit een eerdere relatie kreeg.

Bron: Shownieuws

Lees verder

BN'ers

De mensheid is echt totaal gek geworden: Monique Westenberg laat nieuwe lippen tatoeëren

Bekende Nederlanders met teveel geld en teveel vrije tijd weten soms van gekheid niet meer wat ze moeten doen op een dag als vandaag.

Neem nou Katja Schuurman, die een of andere pikante foto plaatst omdat ze per se meer Instagram-volgers wil. Maar Monique Westenberg maakt het misschien wel nog bonter.

Ze ontdekte namelijk dat haar bovenlip niet helemaal symmetrisch was en besloot daarom om een stukje lip te laten tatoeëren. Hieronder zie je de prachtige voor- en na foto’s. Tevens is Monique haar gezicht ineens veel gekleurder en heeft ze ook ineens lippenstift op. Huh!?

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine mogelijk weer betrokken bij zware mishandeling

Lil Kleine heeft een flink ‘temperament’. Dat is wel gebleken na alle mishandelingen waar Jorik afgelopen periode bij betrokken is geweest.

Zo is hij verleden jaar in Ibiza aangehouden, omdat hij de hotelkamer waar hij, Jaimie Vaes en zijn zoontje in verbleven flink heeft verbouwd. Hierbij zou hij ook zijn handjes hebben uitgestoken naar Jaimie. Dit jaar werd hij, wederom opgepakt op verdenking van poging tot zware mishandeling van zijn ex. Nu lijkt het erop dat de rapper wederom betrokken is bij een vechtpartij.

Mishandeld en beroofd

Politie Amsterdam is op zoek naar getuigen van een heftige mishandeling en beroving op de Blauwbrug in het centrum. Naast dat de man meerdere malen tegen zijn hoofd is geslagen en geschopt, is ook zijn Rolex-horloge en tas meegenomen.

Club Air

Yvonne Coldeweijer bracht naar buiten dat een van deze mannen dus Lil Kleine was. De rapper zou de eerste klap dan ook hebben uitgedeeld in Club Air, waarna het gedoe buiten verder ging. Op de Blauwbrug zouden Jorik zijn vrienden dan ook wat flinke klappen hebben uitgedeeld. Lil Kleine was hier zelf niet bij.

Voorwaardelijk

Jorik is begin dit jaar opgepakt en vrijgelaten voor de mishandeling van zijn ex, Jaimie Vaes. Deze vrijlating was op schorsingsvoorwaarden. Deze actie zou dus verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor Lil Kleine, want hij kan hierom gewoon weer worden vastgezet.

Reactie advocaat

Inmiddels heeft de advocaat van Jorik ook gereageerd. Volgens haar is Jorik door een clubganger lastiggevallen, waarna er ook klappen zijn gevallen. Hij zou volgens zijn advocaat niet betrokken zijn geweest met wat er zich buiten heeft afgespeeld. Iets wat Coldeweijer in twijfel trekt.

Bron: Instagram LifeofYvon

Lees verder
Advertisement

Trending