Connect with us

BN'ers

Zien: Prins Bernhard blijft op vakantie met gezin in Spanje!

Terwijl men hier in Nederland vreest voor een avondklok, zet prins Bernhard jr. de bloemetjes buiten op het Spaanse jetseteiland Ibiza. En uit nieuwe informatie blijkt dat hij dit doet met zijn complete gezin…

Of prins Bernhard jr. de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van vorige week met veel interesse heeft bekeken, is de vraag. De pandjesprins lijkt zich namelijk bijzonder weinig zorgen te maken over de problemen hier in Nederland vanuit zijn tweede huis op het Spaanse jetseteiland Ibiza. Twee weken geleden al meldde Story dat Bernhard daar op eerste kerstdag genoot van een diner in het hippe restaurant Roto.

Een dubbele feestdag voor hem; Bernhard vierde die dag ook zijn eenenvijftigste verjaardag. Hiermee negeerde hij dus het dringende advies aan alle Nederlanders om niet op vakantie naar het buitenland te gaan, dat op dat moment gold tot minimaal half januari. Dit deed Bernhard bovendien in een propvol restaurant waar de coronavoorschriften volgens ooggetuigen met voeten werden getreden. Toen was nog niet duidelijk of de prins er slechts een paar dagen met zijn vrouw Annette tussenuit was vanwege de festiviteiten of met zijn gezin. Op die vraag is nu een ondubbelzinnig antwoord: het complete gezin blijkt afgereisd naar Ibiza!

Symbolische middelvinger

Op de nieuwe beelden, in het bezit van Story, zit Bernhard naast zijn zoon Benjamin (12), op de avond van maandag 11 januari jongstleden. Daaruit blijkt dat ook het feit dat het thuisonderwijs in Nederland weer is begonnen de prins niet heeft bewogen om huiswaarts te keren – het eventuele thuisonderwijs in de familievilla op Ibiza voor dochter Isabella (18), Samuel (16) en Benjamin bevalt kennelijk een stuk beter dan dat in een geïsoleerd Nederland. Het is zuiver gezien allemaal geen overtreding van de wet, maar moreel wel een symbolische middelvinger naar het klemmende verzoek van onze inmiddels afgetreden regering om alleen noodzakelijke reizen te maken.

Bron: Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending