Connect with us

BN'ers

Zien: Prins Bernhard blijft op vakantie met gezin in Spanje!

Terwijl men hier in Nederland vreest voor een avondklok, zet prins Bernhard jr. de bloemetjes buiten op het Spaanse jetseteiland Ibiza. En uit nieuwe informatie blijkt dat hij dit doet met zijn complete gezin…

Of prins Bernhard jr. de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van vorige week met veel interesse heeft bekeken, is de vraag. De pandjesprins lijkt zich namelijk bijzonder weinig zorgen te maken over de problemen hier in Nederland vanuit zijn tweede huis op het Spaanse jetseteiland Ibiza. Twee weken geleden al meldde Story dat Bernhard daar op eerste kerstdag genoot van een diner in het hippe restaurant Roto.

Een dubbele feestdag voor hem; Bernhard vierde die dag ook zijn eenenvijftigste verjaardag. Hiermee negeerde hij dus het dringende advies aan alle Nederlanders om niet op vakantie naar het buitenland te gaan, dat op dat moment gold tot minimaal half januari. Dit deed Bernhard bovendien in een propvol restaurant waar de coronavoorschriften volgens ooggetuigen met voeten werden getreden. Toen was nog niet duidelijk of de prins er slechts een paar dagen met zijn vrouw Annette tussenuit was vanwege de festiviteiten of met zijn gezin. Op die vraag is nu een ondubbelzinnig antwoord: het complete gezin blijkt afgereisd naar Ibiza!

Symbolische middelvinger

Op de nieuwe beelden, in het bezit van Story, zit Bernhard naast zijn zoon Benjamin (12), op de avond van maandag 11 januari jongstleden. Daaruit blijkt dat ook het feit dat het thuisonderwijs in Nederland weer is begonnen de prins niet heeft bewogen om huiswaarts te keren – het eventuele thuisonderwijs in de familievilla op Ibiza voor dochter Isabella (18), Samuel (16) en Benjamin bevalt kennelijk een stuk beter dan dat in een geïsoleerd Nederland. Het is zuiver gezien allemaal geen overtreding van de wet, maar moreel wel een symbolische middelvinger naar het klemmende verzoek van onze inmiddels afgetreden regering om alleen noodzakelijke reizen te maken.

Bron: Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending