Connect with us

BN'ers

Patty Brard woedend om foute geruchten problemen: ‘Zó zielig!’

Patty Brard deelde een mysterieuze quote op Instagram, wat eerdere geruchten over relatieproblemen met Antoine heeft aangewakkerd. Patty is woest: volgens haar hebben Antoine en zij helemaal geen problemen.

‘Relatie met een narcist’
,,Relatie met een narcist in een notendop”, luidde de quote die Patty deelde. ,,Je gaat van de perfecte liefde van hun leven naar niets dat je ooit goed genoeg doet. Je zult alles geven en zij zullen alles nemen en je steeds minder teruggeven. Je zult uiteindelijk uitgeput raken, emotioneel, mentaal, spiritueel en waarschijnlijk financieel, en er dan de schuld van krijgen.”

Boven de quote schreef Patty de volgende tekst: ,,Lees dit twee keer en denk na.” Waarom Patty deze tekst deelde was onduidelijk, maar er werd vermoed dat ze relatieproblemen zou hebben met Antoine.

‘Ik ben er echt klaar mee!’
,,Als ik een keer iets post over narcisme, wil dat toch nog niet gelijk zeggen dat het een cryptische boodschap naar mijn man toe is, waarin ik verwijs naar het feit dat wij uit elkaar zijn en dat hij een narcist is?”, zegt Patty woedend in weekblad Weekend. ,,Ik ben er echt klaar mee. Normaal reageer ik niet op dit soort dingen, maar ik vind het zó zielig!”

‘Iedereen weet waar het over gaat’
Patty zegt dat ze nooit zo’n boodschap aan haar man zou richten. ,,Ik ben toch geen zestien! Doe normaal. Ik ben van de tegeltjeswijsheden, dus ik post wel vaker quotes op mijn Instagram en dat gaat dan over van alles.”

Maar waarom deelde Patty dan de quote? ,,Ik vond het een heel duidelijke omschrijving van een situatie waarin ik weleens heb gezeten, en die mij uiteindelijk heel veel geld heeft gekost. Ik hoef dan verder geen namen te noemen lijkt mij, iedereen weet wel waar het dan over gaat.”

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending