Connect with us

BN'ers

Bizarre foto’s én gesprek van Simon Keizer met affaire gelekt: “Je maakt me gek!”

Simon Keizer en Nick Schilder zullen in de toekomst geen Nick & Simon meer zijn. Dit zou komen omdat Simon al een tijdje het niet meer ziet zitten om samen door te gaan als zangduo. Beide heren hebben inmiddels aangegeven door te willen gaan met hun soloplannen. In de wandelgangen is echter een andere reden voor de breuk te horen. Zo zou Nick helemaal klaar met Simon zijn vanwege alle verhalen over affaires. Simon zou volgens verschillende juicekanalen behoorlijk buiten de pot hebben gepiest in het verleden. Echter is het vooralsnog niet veel verder gekomen dan ‘verhalen’. Coldeweijer geeft ook aan niets van hun verhaal te geloven: “Deze gasten zijn echt prof. in media. Wauw wat heb ik gekeken naar leugens. Zo goed en authentiek verpakt. Wauw, chapeau. Want ik geloof geen ene bal van dit hele verhaal want ze komen zó leuk over.” Reality.FBI komt nu met meer.

Gesprek en foto’s van Simon Keizer met affaire!

We lieten eerder vandaag al weten dat er een dame is die vertelt over haar ervaringen met Simon, 8 jaar geleden. Simon zou namelijk een geheim account hebben op Snap Chat waarmee hji contact heeft met andere vrouwen. Inmiddels heeft deze dame ook contact met Reality.FBI en heeft alle gesprekken met Simon gewoon bewaard op haar telefoon. In de gesprekken is te lezen dat Simon inderdaad meer intenties heeft met deze dame dan alleen een goed gesprek.

Zo wordt er gesproken over cupmaten en het versturen van foto’s naar elkaar. Ook valt er te lezen wat voor foto’s Simon verwacht dat er naar hem gestuurd worden door deze dame. De desbetreffende foto’s van de dame zijn niet zichtbaar. Echter wil de dame natuurlijk ook een foto van Simon hebben. Die heeft mevrouw gelukkig nog wel:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending