Connect with us

BN'ers

Video: “Katja Schuurman gaat tafeltjes in café af en vraagt: ‘Wil je een trio?’”

Juicechannel heeft Katja Schuurman ontmaskerd als de dame uit een behoorlijk maf verhaal van Jan Versteegh in zijn podcast. Jan heeft namelijk een behoorlijk “ongemakkelijke ontmoeting” gehad. Jan: “Ik zit aan een tafeltje te eten met mijn vrouw Dieuwertje. Aan het andere tafeltje zat een zeer bekende Nederlandse vrouw met haar partner.

Bij het dessert komen ze bij ons aan tafel zitten. Hij zegt: ‘Ja, leuk Jan. Wij wilde jou nét vragen voor een trio en wat denk je, heb je ineens een relatie met haar. Toen kon het niet meer… Wij een beetje eroverheen kletsen, rekening betalen. Toen zij hij ‘dag’ tegen mijn vrouw, zoent haar op de mond en fluistert iets in haar oor.” Nu zijn we natuurlijk allemaal benieuwd wat daar in het oor van Dieuwertje werd gefluisterd. Jan vervolgt snel: “Toen had hij dus gezegd: ‘Hé, de bal ligt bij jullie heh…”

Katja Schuurman en Jan Versteegh!
Nu wil natuurlijk iedereen meteen weten wie deze hele bekende Nederlandse vrouw is waar Jan het over heeft. Juicechannel is op onderzoek uitgegaan en denkt zeker te weten dat dit verhaal over mevrouw Schuurman gaat. Juicechannel meldt: “In de tijd dat Katja en Freek een relatie hadden hebben ze namelijk vaker aan andere mensen gevraagd of ze open stonden voor een trio. Of als het om een koppel ging, partnerruil. Meerdere bronnen melden ons dat dit random werd gevraagd. Bij de ene bron gebeurde dit in een restaurant en bij de ander in een café. Als je aangaf dat je geen interesse daarin had waren ze wat lacherig en vliegensvlug weer weg om het te proberen bij iemand anders. Vaak gingen ze ook pas naar huis als ze beet hadden.” Hieronder het hele verhaal:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Verraderlijk (@verraderlijk)

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending