Connect with us

BN'ers

Net binnen: ‘Peter Gillis en Nicol Kremers zien elkaar niet meer’

We weten inmiddels allemaal wel wat er gaande is tussen Peter Gillis en Nicol. Rond het einde van mei zou Peter zijn Nicol namelijk mishandeld hebben. Hij zou haar hebben geslagen en gebeten hebben. Ook zou hij Nicol tegen de muur hebben geduwd en aan haar haar hebben getrokken. Vrijwel iedereen is hier inmiddels mee bekend. Toen het naar buiten kwam moest Peter even de cel in en is er nu een rechtszaak tegen hem.

Toen dit viraal ging gingen er echter ook direct andere verhalen rond. Verschillende bronnen hebben namelijk vernomen dat Peter en Nicol elkaar momenteel even helemaal niet zien en zelfs uit elkaar zijn.

Ze zouden net doen alsof ze nog samen zijn vanwege de media. Volgens bronnen die dichtbij staan doen ze dat allemaal echter voor de show, alsof ze dus nog een relatie hebben. Dit zouden ze doen omdat Massa is Kassa binnenkort weer begint en zouden willen laten zien aan de wereld dat ze nog super gelukkig met elkaar zijn.

De bronnen zeggen echter dat hier niets van waar is en dat het een toneelstuk is. Ze zouden tot het nieuwe seizoen bij elkaar blijven, stelt de bron.

Nog erger dan gedacht
Hier stopt het verhaal echter niet. Peter en Nicol zouden namelijk nog veel meer hebben gedaan.

Nog een bron doet boekje open over Peter en Nicol
Volgens een andere bron, die ook dichtbij zou staan zouden Peter en Nicol nog veel verder zijn gegaan dan het verhaal wat we net vertelden.

De twee zouden namelijk een schijnrelatie hebben en zouden dit bewust doen. Ze zouden net doen alsof ze bij elkaar zijn totdat de rechter een oordeel heeft gedaan over de zaak.

Reputatie
Volgens de bron zou Peter dit doen voor zijn reputatie. Ze zouden nog bij elkaar zijn zodat de wereld zou denken dat alles niet zo erg was en dat Nicol hem Nooi zou verlaten.

Of dit echt zo is, is niet duidelijk. Het zou wel goed kunnen omdat er meerdere bronnen een boekje open hebben gedaan. Het zou dus zomaar kunnen dat de twee eigenijk niet meer samen zijn.

Peter wordt in ieder geval niet ontslagen maar of Nicol in een komende seizoen van Massa is Kassa nog te zien is weten we niet.

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending