Connect with us

BN'ers

Heftig: Dit betekent einde carrière voor Wendy van Dijk

Gisteren was Wendy van Dijk weer als presentatrice te zien in het nieuwe programma ‘Wie Kent Nederland’ op SBS6. Een kopie van het programma ‘Ik hou van Holland.’ Maar ook dit keer scoorde Wendy weer dramatisch lage kijkcijfers.

Het is zelfs zo erg dat bij de concurrent RTL de herhalingen van de programma’s Holland – België en Chantal Janzen elke week met een herhaling van het programma Oh Wat Een Jaar. Veel beter scoren qua kijkcijfers op hetzelfde tijdstip dan Wendy met haar nieuwe programma.

Dit betekent gewoon einde carrière voor Wendy van Dijk. Haar contract bij Talpa zal zeker niet verlengd worden. Helemaal ook niet omdat ze ook nog een mega salaris verdient van 1 miljoen euro per jaar. Het is ook maar de vraag of RTL Wendy een nieuw contract zal aanbieden als de fusie tussen Talpa en RTL straks doorgaat. Want wat moeten ze met een presentatrice die zo weinig kijkers trekt.

Veel mensen zijn trouwens wel over de looks van Wendy te spreken in het programma Wie Kent Nederland. Een overgrote meerderheid vindt Wendy er nog heel goed uitzien voor haar leeftijd (51).

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending