Connect with us

BN'ers

Dries Roelvink haalt uit naar Martien Meiland: “Rot op met je domme verstand”

Dat Dries Roelvink en Martien Meiland wijnliefhebbers zijn is niet onbekend. Maar een wijnliefhebber en een wijnkenner zijn niet hetzelfde. Dries vindt dat hij wel een wijnkenner is, maar hij kan niet hetzelfde zeggen over Martien.

Al dertig jaar

De video van Dries, die zijn zoontje Donny een tijdje terug opnam tijdens hun vakantie in Marbella, is viraal gegaan op TikTok. In de video is te zien hoe Dries, op een hilarische manier, wijnen in een restaurant keurt. Ten eerste neemt Dries rustig een slok water, daarna walst hij met de wijn, vervolgens controleert hij de fles en neemt een ​​slok. Tenslotte sluit hij zijn ogen en schud de ober instemmend de hand. Zo proeft hij al dertig jaar wijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dries Roelvink (@driesroelvink_official)

“Fantastico”

“Drie weken geleden waren we met het hele gezin in Marbella en toen was ik ook weer een wijntje aan het keuren. Donny was erbij en zei: ‘Pa, schiet nou eens op. Je laat die ober zo lang wachten. Donny besloot er een video van te maken die viral ging. Ik dacht meteen al: misschien moeten we er een eigen nummer onderzetten.”, vertelt Dries. Dries heeft inderdaad een nummer eronder gezet. Het nummer “Fantastico” is namelijk pas uit en nu al een hit.

Totaal geen verstand

Hoewel Martien Meiland erg populair is met “Wijnen, wijnen, wijnen” en zijn eigen op de markt gebrachte wijn een succes is, vind Dries dat Martien geen wijnkenner genoemd kan worden. “Nou ik kan hem wel iets uitleggen over wijn. Die man die drinkt maar, maar heeft er totaal geen verstand van. Hij vindt alles lekker en heeft totaal geen wijnkennis. Ik zou best met hem een gesprekje willen voeren en misschien dat hij dan in de toekomst betere wijnen gaat drinken.”, aldus Dries.

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending