Connect with us

BN'ers

Oorlog: André Hazes haalt vernietigend uit naar zus Roxeanne Hazes op Instagram!

André Hazes zwijgt maandenlang op sociale media terwijl de wildste roddels en geruchten over hem zich verspreiden. Verschillende sapketens en roddelbladen worden hem nooit moe als het om zijn privéleven gaat. Roxeanne Hazes deelde onlangs over haar jeugd en de roeping die Rachel Hazes als moeder op zich nam. Zo vertelt Roxeanne Hazes dat Rachel verdween na het overlijden van haar senior André: “Mijn moeder besloot een boek te schrijven. Ik was negen maanden moederloos bij me. Alleen als je haar echt nodig hebt huilen. Deze ervaring is door Rachel geclassificeerd als “fantastisch rijk!” Rachel heeft sindsdien een verklaring vrijgegeven: “Ik heb de media vandaag laten weten dat ik verrast was om te horen over de beweringen van Roxeanne.” Mama beweerde later dat er nooit over werd gesproken.

Rachel Hazes is klaar met Roxeanne Hazes!

Rachel vervolgde: “Het is net zo bijzonder als het rechtstreeks tegen mij of anderen in mijn/onze omgeving is gezegd. Hoewel ik altijd heb aangenomen dat alles in onze familie bespreekbaar is. Ik kan niet begrijpen dat ik dit nu indirect hoor via een programma. Ik heb het geluk te weten dat ik wordt gesteund door mensen die nog steeds weten hoe het is. Wees getuige van de vele lieve reacties die ik krijg van mensen. Precies op hetzelfde moment antwoordde ook André. Het lijkt een afgesproken werk. André haalde uit naar Roxeanne, die haar gevoelens en ervaringen verwoordde: “Mam, ik ben diepbedroefd en beschaamd dat ik deze berichten over jou uit het buitenland moet lezen. Ik hoop oprecht dat je je niet voor de gek laat houden door de beweringen van iemand die je op welke manier dan ook probeert te minimaliseren.

André Hazes genadeloze aanval!

André vervolgde: “Je zorgde voor ons en vocht als een leeuwin toen we klein waren en als een van je twee kinderen ben ik het volledig oneens met de beweringen over jou. Ik ben dankbaar voor wat je hebt gecreëerd tijdens onze rommelige jeugd en het succes dat je hebt bereikt om mij te maken tot wie ik ben. En daarvoor krijg je onsterfelijk respect van mij. Het laatste woord zal zeker niet uitgesproken worden over dit onderwerp. Rachels zus verdedigde haar ook: ‘Als er iemand een goede moeder is, dan is het mijn zus. Na André’s dood heeft mijn zus bijna drie jaar bij Roxeanne en André gewoond, en mijn zus is dag en nacht bij de twee kinderen gebleven. Petje af voor jou als alleenstaande moeder. Dit zijn de uitspraken:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

 

Lees verder

BN'ers

Oud-bekende klapt uit de school: ‘Peter R. de Vries had géén relatie met Tahmina’

Er zijn veel vragen over Tahmina Akefi, de laatste vriendin van Peter R. de Vries. Goede vriend Kees van der Spek zei eerder dat hij nauwelijks van haar had gehoord en daarom twijfelde aan haar verhaal. En nu een oude bekende de school heeft verlaten, is Tahmina’s verhaal nog wankeler.

De relatie van Peter R. wordt elke dag meer en meer in twijfel getrokken.

Volgens Tahmina had ze sinds 2015 een intense relatie met de politieverslaggever en hadden de twee zelfs trouwplannen.

“Ik heb nauwelijks iets van haar gehoord”

Peter getuigde van zijn privacy om hoopvol te zijn, opdat niemand anders erachter zou komen over zijn relatie met Tahmina, de alarmbellen gingen niet meteen af. Maar toen Tahmina een documentaire uitbracht over haar liefdesverhaal kort nadat de politieverslaggever werd aangevallen, begonnen steeds meer mensen aan haar oprechtheid te twijfelen.

“Ik heb nauwelijks iets van haar gehoord”, zei Kees van der Spek. . . Onlangs in de podcast De Geboden van Slagter en Dresselhuys.

Ik begreep ook dat het vaak af en toe was, dat het geen constante relatie was. Dus ik denk dat hij het nu postuum groot maakt.”

Affaire

Weekblad Story meldt dat Peter in 2017 ook een affaire had met een vrouw genaamd Esther. De vrouw, die toen in het huis van haar inmiddels ex-man Makan verbleef, nodigde Peter op een late avond uit. Omdat Makan camera’s in zijn huis had, zag hij dat er een vreemde man binnen was, dus besloot hij te gaan bekijken.

Toen Makan Peter zijn huis zag bezoeken met een fles champagne, belde hij meteen de politie. Het verhaal kwam snel in de media, wat de politieverslaggever ertoe aanzette te reageren. Volgens hem was Esther slechts een kennis.

Makan, die beweerde berichten op Esthers telefoon te hebben gelezen, vertelde Story dat zij en Peter al heel lang met elkaar omgingen. Volgens hem stopte hij niet bij dat ene bezoek.

‘Peter had geen relatie met Tahmina’

Daarom was Makan verrast toen hij de verhalen hoorde over de relatie tussen Tahmina en Peter. “Ik haalde uit de verhalen van Esther dat Peter destijds geen relatie met Tahmina had”, vertelt Makan Story. “Esther liet me dat ook zien in de berichten van Peter. Ik wist niet beter dan dat Peter openlijk getrouwd was met zijn ex-vrouw Jacqueline.”

Hij keek ook naar Tahmina’s documentaire.

Je uiterlijk kwam overeen met mijn ex, dat merkte ik meteen. Deze twee lijken erg op elkaar…”

Lees verder

BN'ers

‘Koningin Máxima met grote spoed opgenomen in ziekenhuis na val’

Koningin Máxima brak afgelopen zomer haar arm. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) donderdag bevestigd nadat de koningin tijdens een werkbezoek aan Amsterdam een ​​beugel op haar arm had gezien.

Máxima blesseerde zich afgelopen zomer aan zijn hand, aldus RVD. De koningin bleef toen klagen en ging daarom zelf naar de dokter. Hij ontdekte dat er een kleine snee was in de koninklijke hand. Omdat ze nu haar arm moet laten rusten, draagt ​​ze een spalk. Hoe de koningin de breuk precies heeft overleefd, moet nog worden onthuld.

De fanhand van Máxima werd donderdag voor het eerst gesignaleerd bij de feestelijke opening van de nationale supercomputer Snellius in Amsterdam. De koningin bezocht woensdag Hoogezand in Groningen, maar had niets te bieden. Het is daarom zeer waarschijnlijk dat Máxima op de laatste dag bij de dokter is geweest.

Lees verder

BN'ers

Broertje van Nikkie Plessen overleden: “Hij kon niet meer zelf ademen”

Nikkie Plessen (36 jaar) was onlangs te gast in de podcastserie “Podnataal” waar ze vertelt over haar zwangerschappen. Zo vertelde de modeontwerpster dat ze tijdens haar eerste zwangerschap beter in de gaten werd gehouden omdat haar broer was overleden.

Nikkie zegt echter niet iemand te zijn die zich “veel zorgen maakt over de gevaren en wat er kan gebeuren”.

“Ik laat alles op me afkomen”

De modeontwerper heeft bijvoorbeeld geen lessen over zwangerschap gevolgd en heeft er ook niet echt over gelezen. “Natuurlijk, de eerste keer dat je websites bekijkt die vooral gaan over de ontwikkeling van je kind, hoe ze eruit zien en hoe je je nu zou moeten voelen, heb ik dat allemaal gedaan”, zegt ze over haar eerste zwangerschap. “Ik ben nog steeds de persoon die ik mezelf zie. Ik laat dingen met me gebeuren. De hele wereld kan het, dus ik moet op de een of andere manier echt succesvol zijn.

Broer is ernstig gehandicapt

Nikkie moet echter iets vaker gecontroleerd worden dan normale zwangere vrouwen. Het ging allemaal om zijn overleden broer. “Hij was erg ziek, dus ik maakte een schetsmatig medisch dossier zodat alles onder controle was. (…) Hij had een omgekeerd chromosoom. Hij kon niet zelfstandig ademen en kon niets doen. Toen zei Nikkie’s vriend: ” ga naar een fabriek omdat het een familieding is.” Dan zien ze hoe gezond een kind is. U bevindt zich momenteel in de gezondheidsmodus. Ik ben dus niet een van die mensen die zich grote zorgen maakt over de gevaren en wat er zou kunnen gebeuren. “

Lees verder
Advertisement

Trending