Connect with us

BN'ers

Peter Gillis is tóch de klos: “Massa is Kassa moet per direct van de buis!”

Peter Gillis is al een tijdje in opspraak omdat hij zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. De ondernemer wordt ervan verdacht zijn vriendin tijdens een openbare stoeipartij te hebben gebeten in haar rug en neus, een oorbel te hebben uitgerukt en aan haar haren te hebben getrokken. Er zijn hier na afloop foto’s van gemaakt waarop bijtwonden te zien zouden zijn. Echter hebben de twee de mishandeling achteraf ontkent en het stel wil afzien van vervolging. Advocaat van Gillis, Ton van de Biezenbos, gaf dan ook het volgende aan: “Er is geen aangifte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen.” Echter is er tijdens de stoeipartij, welke we misschien wel bijtpartij mogen noemen, gebeld naar de politie om melding hiervan te maken. Wanneer er een melding ligt zal er nader onderzoek gedaan worden, ongeacht of het slachtoffer achteraf afziet van een aangifte.

Belastend bewijs tegen Peter Gillis!

Tegelijkertijd staat het nieuwe seizoen van ‘Massa is Kassa’ voor de deur. 6 september zal het nieuwe seizoen te zien zijn en mensen vinden het absurd dat dit nog op de planning staat met de wetenschap dat Peter wellicht Nicol heeft mishandelt. Talpa heeft op deze kritiek gereageerd: “Dit betreft een privékwestie. Vooralsnog zien wij niet af van het uitzenden van het nieuwe seizoen dat op 6 september van start gaat.” Echter lijkt het verhaal nu anders te gaan liggen. Er ligt namelijk méér belastend bewijs klaar tegen Gillis. De persofficier van justitie, Janine Kramer, zegt er het volgende over: “Er is gebeld met 112 en daarop zijn een aantal fragmenten te horen die wij als belastend beschouwen en we hebben letsel gezien. Dat maakt dat wij er op dit moment van uitgaan dat het wel is gebeurd.” Er is dan ook volop verbazing over het statement van Talpa.

Einde verhaal voor Massa is Kassa?

Bij Shownieuws gaat het los over de gehele kwestie en Talpa. Angela de Jong heeft Talpa al ‘moreel failiet’ verklaard, en dat blijkt ook volgens andere showbizz-deskundigen. Ronald Molendijk is kritisch op Talpa: “Elke zes minuten is er in Nederland een melding van geweld achter de voordeur. Er worden 33 vrouwen per jaar vermoord door dit soort shit. Denk even aan mensen die slachtoffer zijn van dit geweld.” Rob Goossens legt de vinger op de zere plek: “Ik vind het echt te gênant voor woorden. Je kunt er heel lang over lullen, maar is Lil Kleine en Jaimie Vaes dan ook een privékwestie? Dat zijn twee verloofden voor een huis. Nee, dat is natuurlijk niet het geval. Hier staat Peter Gillis tegenover het Openbaar Ministerie. Dit is alles behalve een privékwestie. Ik had van Talpa eigenlijk wel verwacht dat ze hier steviger op zouden reageren.” De kritiek groeit met de dag.

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending