Connect with us

BN'ers

‘Monique Westenberg had wat met André Hazes senior tijdens relatie met Rachel!’

In het leven van Rachel Hazes en de rest van de familie is nooit iets wat het lijkt. De gezinsleden staan vrijwel continu in de spotlights tegenwoordig en het is een soort reallifesoap geworden voor de rest van Nederland. Het liefdesleven van André Hazes jr. staat bijna altijd onder de loep. Er is dan ook een hoop gaande met verschillende vriendinnen. Denk aan Bridget Maasland, Monique Westenberg en Sarah van Soelen.

Echter blijkt er met Monique, de aartsvijand van Rachel, meer aan de hand te zijn volgens een ‘spion’ van het juicekanaal ‘Reality.FBI’. Reality.FBI heeft een bericht binnen gekregen: “Vele mensen weten niet dat Monique van het kamp komt in Rotterdam. Rachel en Monique kennen elkaar van vroeger.” Er blijkt, volgens deze spion, dus een langere geschiedenis tussen deze twee dames te zijn dan alleen de relatie met zoonlief. Je raadt het niet…

Had André Hazes sr. een affaire met Monique Westenberg tijdens relatie met Rachel Hazes?

De spion vervolgt bij Reality.FBI: “André Hazes sr. heeft vroeger met Monique lopen rommelen toen hij iets met Rachel had. Daarom praten ze niet met elkaar en moeten ze elkaar ook niet. Is ook niet zo gek hoor. Monique is 44 en Rachel 52. Monique komt uit een bekend slagersgezin dus iedereen kende hun daar. Rachel heeft als smoes gebruikt dat zij het leeftijdsverschil tussen Monique en André te groot vond terwijl het al jaren om dit speelt. Van met Bridget had zij namelijk helemaal geen probleem. Het erge van allemaal is dat Roxeanne, de dochter van Rachel, heel goed omgaat met Monique. Daar kan Rachel dus niet tegen waardoor ze dus hiervoor ook al een grote ruzie hebben gehad!” Juist, dat is wat deze spion oppert. Of het allemaal waar is kunnen we natuurlijk niet zeggen. Wel dat de Hazeshians ons nooit teleurstellen met opmerkelijke liefdesverhoudingen. Hier meer:

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending