Connect with us

BN'ers

Foto van Bas Smit op Canal Parade zorgt voor walging: “Altijd maar met geld bezig!”

De altijd vrolijke en goedlachse Bas Smit krijgt de laatste tijd steeds vaker kritiek over zich heen. De ondernemer is de media ingeslopen als man van Nicolette van Dam maar bleek later een keiharde ondernemer te zijn. Het Amsterdamse Zomer-concert, georganiseerd door Bas en Nicolette, viel bijvoorbeeld volledig in het water. Op social media regende het klachten over gigantische wachtrijen, lauw bier en uitverkochte wijn. Ook zijn flitsbezorgdienst Zapp ligt steeds vaker onder vuur. Zo zouden omwonende onwijs veel last gehad hebben van de darkstores van zijn onderneming. Die zouden midden in woonwijken liggen en voor behoorlijke overlast zorgen. Ook deze week is er weer kritiek op Zapp. Dit keer vanuit werknemers die Het Parool melden dat afspraken na de afkoop van hun contracten niet nagekomen worden door de werkgever. Het personeel zou duizenden euro’s meekrijgen na afkoop maar daar is niets van gebleken meldt Het Parool.

Bas Smit met reclame-boot door de Canal Parade!
Gisteren was de ondernemer natuurlijk aanwezig op de Canal Parade in Amsterdam. Niet voor de gezelligheid, maar natuurlijk met opnieuw een andere onderneming. Bas was namelijk tussen alle boten aan het varen met een auto. Juist, een varende auto die natuurlijk flink opviel tussen alle boten met trotse pauwen. De auto was echter niet voor de leuk, maar volgeplakt met reclame voor zijn Rosé-onderneming. Voor de vorm stond er nog wel een regenboog op de motorkap geplakt.

Op de Instagram-pagina van Nu.nl zijn foto’s van de dag gepubliceerd waar Bas flink opvalt met zijn drijvende auto. Reacties onder de foto zijn dan ook niet mals: “Die verschrikkelijke Bas misbruikt de Pride om zijn wijn te promoten. Geld geld geld.” Een ander zegt: “Hij gebruikt alles om z’n shit te promoten, niet alleen pride, doodziek word je ervan.” Swipe door naar de derde foto voor een opvallende glimp van Bas:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending