Connect with us

BN'ers

René le Blanc vernietigd door interview met Shownieuws: “Walgelijke man zeg!”

René le Blanc aka René de Wit is door zijn deelname aan het programma Ik Geloof In Mij op SBS6 behoorlijk bekend geworden in Nederland. Ook zijn enige hit ‘If I Tell You’ heeft hem goed gedaan. Inmiddels kun je de zanger voor je feesten en partijen boeken voor een bedrag van ongeveer 4000 euro. In Shownieuws worden deze zomer, in een speciale rubriek, BN’ers in hun leefomgeving opgezocht. Dit keer was het de beurt aan René om een kijkje in zijn bewogen leven te geven. Victor Lam was aanwezig in de studio van Shownieuws om René flink af te branden. In de wandelgangen wordt namelijk gesproken over ene muziekprogramma voor René. Dat is iets wat Victor niet ziet zitten: “Ik hoop dat er ook echt nooit plannen in die richting komen. Ik vind het zo’n over het paard getilde man.” Daar blijft Victor echter niet bij!

René le Blanc valt niet in de smaak!
Victor vervolgt: “Ik heb een enorme weerstand tegen hem. Ik begrijp ook niet dat hij überhaupt terug is. Het is verschrikkelijk. Het is een walgelijke man.” De collega’s van Victor nemen het vervolgens op voor René door te zeggen dat het allemaal wel meevalt. Victor raast echter door: “Weet je wat het is? Ook als hij daar dan in dat filmpje met mensen foto’s staat te maken…

Als jij met een camera over een terras loopt, dan zijn er altijd mensen die met jou een foto willen maken. Want ze denken dat het een beroemdheid is. Ik denk dat die mensen niet eens weten wie hij is.” Collega Arien Mylene stelt: “Dat is toch niet erg? Laat die man lekker z’n ding doen.” Victor sluit af: “Ja, maar hij is over het paard getild.” Ook kijkers hebben behoorlijk tenenkrommend naar het bezoekje aan René gekeken. Desbetreffend interview onderaan dit artikel te zien:

 

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending