Connect with us

BN'ers

Video: ‘Nick & Simon hebben zich met déze 2 studentes vermaakt!’

Nick & Simon zijn niet langer hét zangduo van Nederland meer. De twee gaan ieder hun eigen weg omdat ze zich meer op hun solocarriere zouden willen gaan focussen. Dit nieuws is echter wel heel toevallig bekend gemaakt, een paar dagen nadat Simon onder vuur genomen is door verschillende juicekanalen. Simon Keizer, de rechterhelft van het zangduo, zou namelijk behoorlijk vaak naast de pot hebben gepiest wanneer we alle verhalen en roddels mogen geloven. Juicechannel wist een poosje geleden het volgende te melden: “Dat Simon zijn vrouw de laatste tijd veelvoudig bedriegt was al bekend. Maar inmiddels weten wij dat hij dit al jarenlang doet. Niet alleen over vreemdgaan liegt Simon tegen mevrouw Keizer. Ook over zijn gezondheid. Hij heeft namelijk meerdere keren een SOA opgelopen en een antibioticakuur gehad.” Een paar dagen later volgde het volgende statement bij Nu.nl: “Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon.”

Nick & Simon middelpunt van juicekanalen!
Vervolgens zijn er talloze verhalen bij de grote juicekanalen terecht gekomen. Yvonne Coldeweijer wist het volgende verhaal nog te delen: “Alsof Nick zo heilig is. Jaren geleden had ik twee vriendinnen die ‘Die Hard’ fan waren. De één lag met Nick en de ander met Simon in bed!” Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Ook Reality.FBI is zich met de twee zangers gaan bemoeien en heeft zelfs gezichten bij zijn verhaal. Reaity.FBI schrijft: “Ik hoor wat stoute verhalen over Nick en/of Simon die zich in het programma ‘Met Je Neus in de Boter’ niet helemaal konden gedragen. Dit toen ze bij deze twee studenten (in die tijd) over de vloer kwamen. Wie kan daar meer over vertellen?” Een concreet verhaal kunnen we dus nog verwachten. Het gaat om de dames in de onderstaande video!

 

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending