Connect with us

BN'ers

Jaimie Vaes pakt Lil Kleine hard terug: “Ze heeft álles verpatst!”

Lil Kleine is een jongen die altijd graag aan de wereld laat zien hoeveel geld hij wel niet heeft. De rapper lijkt het dan ook aardig voor elkaar te hebben, financieel gezien, wanneer we naar zijn auto’s en huis kijken. RTL Nieuws heeft in maart bijvoorbeeld laten weten dat het huis van de rapper sinds de verkoop zo’n 700.000 euro in waarde is gestegen. Dat komt dan momenteel uit op ongeveer 3.000.000 euro. Niet mis voor een 27-jarig ventje natuurlijk. Echter blijkt niet alles wat het lijkt of zoals de rapper wil dat het lijkt. Zo is er in het verleden al eens iemand geweest die alle flessen waar de rapper op social media mee pronkt is gaan opzoeken. Vele van die flessen kwamen niet boven een tientje uit of waren gewoon bij de Lidl verkrijgbaar. Ook zou de rapper minder gul met zijn geld omgaan dan hij doet vermoeden.

Jaimie Vaes moet horloges teruggeven aan Lil Kleine, of toch niet?
Zijn ex-vriendin Jaimie Vaes is behoorlijk openhartig over hun relatie en wat er op dit moment nog allemaal speelt tussenbeide. De alleenstaande moeder lijkt de volledige zorg over hun gezamenlijke zoon op zich te hebben genomen terwijl de rapper weer terug de pubertijd in is gegaan. In de serie ‘In The Vaes Lane’ laat Jaimie bijvoorbeeld weten dat de rapper nu zijn dure cadeaus terug aan het eisen is via zijn advocaat. Zo zou de rapper verschillende horloges aan Jaimie en zijn zoon hebben gegeven.

Die wil hij nu weer terug. Reality.FBI vraagt zich echter af waar die horloges zijn gebleven: “Zie haar of Lio trouwens nooit met die horloges. Dragen ze die wel?” Vervolgens berichten ‘100’ mensen het kanaal dat Jaimie de horloges al lang en breed verpatst heeft. 80& van de volgers van het account denkt hetzelfde. Hieronder meer:

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending