Connect with us

BN'ers

Opgedoken video Rutte die uitstapt: ‘Tot zo lieverd’

Mark Rutte

Mensen zijn al jaren in de ban van het liefdesleven van Mark Rutte. Vorig weekend is hij gezien met een andere man op een terras en circuleren er opnieuw beelden van de premier.

Er was een heleboel ophef naar aanleiding van de kiekjes van Rutte die met een andere man op een terrasje werd gespot. De grote vraag was of dit gewoon een kennis was of daadwerkelijk zijn liefdespartner?

Enkele mensen speculeren dat het inderdaad zijn vriend was, maar anderen denken dat het gewoon een kennis was. “Deze foto’s kun je wekelijks van Rutte maken in de binnenstad van Den Haag. Hij spreekt vaak met zijn vrienden af in de plaatselijke horeca”, legt iemand uit op Twitter.

Lieverd

Vandaag zijn er echter nieuwe beelden opgedoken die iets meer vertellen over het liefdesleven van de premier. Yvonne Coldeweijer deelt beelden van een Amerikaans YouTube-kanaal. Daarop is te zien hoe de premier uit een auto stapt.

Een man vanuit de auto zegt tegen Rutte: “Tot zo lieverd.” Vervolgens antwoord de premier: “Tot zo.” Daarna stapt de andere man langs de andere kant uit om niet gezien te worden. Zou Rutte dan toch een geheime relatie hebben?