Connect with us

BN'ers

Kersverse vrouw van Guus Meeuwis intiem gespot met André Hazes jr.!

Guus Meeuwis wacht al ellendig lang op de bruiloft met zijn grote liefde, Manon Meijers. In de zomer van 2019 heeft de zanger zijn toenmalige vriendin ten huwelijk gevraagd. De bruiloft heeft echter lang op zich moeten laten wachten en heeft pas een maand geleden plaatsgevonden. Dit kwam natuurlijk door hetgeen wat wel meer roet in het eten heeft gegooid. Corona. De zanger en styliste hebben de bruiloft daardoor meerdere malen moeten uitstellen. De twee zijn op een ‘geheim plekje’ ergens in Portugal getrouwd waardoor er geen pers bij heeft kunnen zijn. In een huwelijksvideo is te zoen hoe Robbert ten Brink een woordje heeft gedaan op het huwelijk van het stel. Op de achtergrond van de huwelijksvideo, die trouwens te zien is op de Instagram van Guus, is het lied ‘JA’, dat gelanceerd is ter ere van het huwelijk. We zijn nu een maandje verder…

Verliest Guus Meeuwis zijn vrouw nu al aan André Hazes?
Manon heeft een foto op haar Instagram geplaatst waar Chantal Janzen behoorlijk van geschrokken is. Chantal dacht namelijk even dat Manon hier niet met Guus op de foto stond maar met André Hazes jr. Chantal schrijft: “Ik dacht even dat rechts André Hazes jr. was en was even in totale verwarring. En paniek!” Chantal leek dus even bang te zijn dat het huwelijk na één maand al op de klippen was gelopen en André al had plaatsgenomen op de plek van Guus.

De verwarring komt natuurlijk door de naamkettinkjes die André en zijn wisselende vriendinnen altijd dragen. Op de foto zijn Manon en, gelukkig, Guus te zien met gigantische naamkettingen om hun hals. De kettingen zijn belegd met honderden (nep)diamanten. Manon schrijft erbij: “Eén maand getrouwd = diamant, toch?” Het stel moet echter nog negenenvijftig jaar en elf maanden wachten op hun diamanten huwelijk. Laten we hopen dat André geen roet in het eten komt gooien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manon Meeuwis (@manon.meijers)

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending