Connect with us

BN'ers

Yvonne Coldeweijer: ‘Dit is de vriend van Mark Rutte’

Yvonne Coldeweijer publiceert vandaag deze foto van Mark Rutte op een terras met een man. Ze schrijft “Mark Rutte op een date? 😏”.

Coldeweijer vraagt zich wie die man in het lichtblauwe T-shirt aan de terrastafel van de premier is. “Weet iemand wie deze meneer is? Het liefdesleven (wanneer existent) van Markie lijkt me een leuk projectje”, zegt ze.

Die vraag schiet Op1’s politiek verslaggever Thomas van Groningen in het verkeerde keelgat. “Zit je dan, vanachter een asbak stiekem foto’s te maken van de premier en die door te sturen naar een juicekanaal. 😵‍💫”, twittert hij afkeurend, maar publiceert het plaatje van Rutte en zijn date wel op zijn twitter.

Hart van Nederland-redacteur Patrick Huisman vindt dat plaatsen van de foto bijzonder. “Ik wil niet heel vervelend doen maar je hebt potdorrie 25.000+ volgers. Die hadden dit zonder jouw tweet niet allemaal gezien. Ik kijk namelijk niet op juicekanalen. En ik ben vast niet de enige. Dit een gevalletje ‘pot verwijt de ketel’.”

Columnist Jan Dijkgraaf ergert zich zo erg aan Thomas van Groningen dat hij hem op de korrel neemt in zijn ‘briefje van Jan‘ aan heeft gewijd waarin hij meent de journalist na zijn overstap van Vandaag Inside naar Op1 de ‘moraalridder’ uithangt. “En dan de manier waarop… Door zélf die foto te plaatsen en dus een breder podium te geven.”

Ook Coldeweijer Yvonne zelf reageert op de kritiek van de OP1-journalist. “Zit je dan, bang dat een ordinair juicekanaal scoops gaat brengen die jij had moeten brengen 😂.”

De man aan tafel bij Rutte is, zo weet Jan Dijkgraaf Jeroen Manders, de neef van Mark Rutte.

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending