Connect with us

BN'ers

‘Peter Gillis pakt nu alles af van zijn ex?-vriendin Nicol Kremers’

De deuren van de s*ksshop van Nicol Kremers, de vriendin van Massa is Kassa-ster Peter Gillis in Valkenswaard blijft gesloten. Er is sinds de aankoop van het pand door Gillis Oostappen groep in december 2020 namelijk geen vergunning aangevraagd om op deze plek een winkel te openen.

Gillis vriendin Nicol Kremers zou er een winkel voor s*ksartikelen beginnen. “Met een hoop goud, diamantjes en kroonluchters”, aldus Kremers eerder in de reallifesoap ‘Massa is Kassa’ waarin ze figureert.

De winkel, ‘Nicolleke’ genaamd zou een ‘sjieke uitstraling’ moeten krijgen. Aan de buitenkant van het pand wilde Kremers drie lichtgevende logo’s van één vierkante meter ophangen en een ‘lijntje LED-verlichting’ onder de dakgoot.

Dik 1,5 jaar na de aankoop ligt het pand er verlaten bij, meldt Omroep Brabant Op de vensterbank staan enkele dozen met lingeriesetjes, in de voorkamer kijken twee paspoppen eventuele voorbijgangers aan. De webshop, nicolleeke.nl, is wel online. Die wordt niet beheerd Nicol, maar is door Gillis uitbesteed aan een andere partij die ook zijn ‘Foxwild bier’ verkoopt.

Peter lijkt alles in eigen handen te houden waardoor Nicol, mocht de relatie fout gaan, achter blijft met lege handen. Woensdag 12 augustus is de eerste zitting in de rechtszaak waarin Gillis beschuldigt wordt van het mishandelen van Nico. Het paar ontkent overigens dat dit gebeurt is.

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending