Connect with us

BN'ers

Heftig: Gordon ontsnapt op het nippertje aan de dood

Gordon

Gordon beleefde de schrik van zijn leven. Omdat hij veel is afgevallen, dacht hij te kunnen stoppen met insuline spuiten voor zijn diabetes. Maar het tegendeel bleek waar. “Ik heb het bijna moeten bekopen met de dood vorige week”, legt hij uit.

Gordon is geslaagd in zijn doel om zijn overtollige kilo’s kwijt te spelen. Hij viel ondertussen meer dan 20 kilo af. Maar dat moest hij bijna bekopen met de dood.

De presentator legt uit: “Afgelopen maand was een moeilijke… Rugblessure en een enorme terugval qua diabetes… ,Lekker naïef om te denken als je zoveel af valt dan is je diabetes weg… niet dus.” Maar het was dom om te denken dat hij dan maar kon stoppen met insuline. “Heel dom gestopt met insuline inspuiten (op eigen initiatief) en het bijna moeten bekopen met de dood vorige week.”

Hij was zo geschrokken dat hij toch weer begon met een vast voedingsschema en het spuiten van insuline. “Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend. Het carnivoor dieet heeft enorm geholpen maar is te eenzijdig om dat lang vol te houden en ik combineer het nu gewoon met wat groente en fruit.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)