Connect with us

BN'ers

,,Is ‘overspelige’ Simon Keizer zó vals?!”

Simon Keizer had geen goed woord over voor Jeroen Rietbergen, de ex van Linda de Mol. ,,Jeroen flirtte met mijn vrouw. Waar ik zelf bij stond!” Nu wordt Simon ervan beschuldigd dat hij zélf stelselmatig vreemdgaat met andere vrouwen. En dít liet Linda weten!

Het wat zoete imago van Nick & Simon heeft een behoorlijke knauw opgelopen. Aanleiding zijn de geruchten over de buitenechtelijke avonturen van Simon. De Volendamse zanger is al tien jaar samen met zijn Annemarie, maar het woord ‘monogaam’ zou hem volkomen vreemd zijn. Juice-kanalen melden dat Simon de een na de andere minnares verslijt. Is dat nieuws in showbizzland? Misschien niet. Het is wel opvallend. Want het was juist Simon Keizer die vernietigend uithaalde naar Jeroen Rietbergen.

Geen grap
Nadat de bandleider van The Voice was ontmaskerd als ‘seksueel roofdier’, was het Simon die zijn ergernis uitsprak. Simon, die zelf lange tijd aan The Voice verbonden was, vertelde in de talkshow van Beau van Erven Dorens dat Jeroen zelfs zijn echtgenote Annemarie wilde verleiden. ,,Mijn vrouw zei op dag één: ‘Hij versierde mij met jou ernáást’. Maar op een gegeven moment is het geen grap meer, niet meer lollig. Dán moet het ophouden”, aldus Simon tegen Beau.

Dat de zanger er nu van wordt beschuldigd dat óók hij permanent op jacht is naar ander vrouwelijk schoon, is ronduit pikant. Is Simon zó vals dat hij uithaalt naar collega Jeroen in de wetenschap dat hij zelf geen haar beter is? Volgens het juicekanaal dat de geruchten naar buiten bracht heeft Simon in zijn kantoor een heuse ‘mencave’ waar hij dames ontvangt. Linda de Mol kon destijds niet anders dan haar Jeroentje de deur te wijzen. De vraag is of – als de geruchten waar blijken – Annemarie hetzelfde zal doen. De ‘Gooische Matras’ is in elk geval springlevend, zelfs in Volendam.

Miljoenenjacht!
En dat terwijl overspelslachtoffer Linda de Mol ooit beweerde: ,,Wij van het Gooische Matras hebben de naam, maar als BN’er is het een mission impossible om vreemd te gaan. Waar je ook zit: op een bankje in het bos, aan een tafeltje in een achteraf-restaurantje, op de achterbank van een auto; er loopt altijd wel iemand met een telefoontje met videofunctie, die denkt een paar honderd euro te kunnen vangen met wat compromitterende beelden.” Een paar honderd euro, Linda? Met zoveel overspelige BN’ers wordt dat eerder een Miljoenenjacht!

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending