Connect with us

BN'ers

Henk Krol is op wonderbaarlijke manier 20 kilo afgevallen!

Henk Krol is naar eigen zeggen maar liefst achttien kilo kwijtgeraakt de laatste tijd. Het voormalig Lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal is bezig met een verhuizing van Brabant naar Zeewolde. Dat is echter niet de enige grote verandering die Henk en zijn vriend Aldo staat te wachten. Het stel is namelijk ook nog opzoek naar een bed & breakfast in Spanje. Wat deze verhuizing met het enorme gewichtsverlies te maken heeft?

Henk beweert dat hij die achttien kilo’s verloren is door eht tillen van verhuisdozen. En een beetje medicatie. Henk wil natuurlijk niet dat zijn gewichtsverlies net zo opgeblazen wordt als het paardrij-verhaal van Samantha Steenwijk. Henk tegen Story: “Onze huidige woning werd veel te groot voor ons. Te veel ruimte die je moet onderhouden. Niet alleen vanwege onze leeftijd, maar ook omdat we na de zomer op zoek gaan naar een andere bed & breakfast in Spanje.”

Henk Krol heeft een zware verhuizing achter de rug!
Henk vervolgt: “We waren daar al eerder op zoek. Maar omdat in de zomer veel gemeentehuizen dicht zijn, gaan we in het najaar terug. Om wel een vaste plek in Nederland te hebben, kwamen we uit bij dit prachtige huis in Zeewolde met een sauna, jacuzzi en heel veel privacy.” Vervolgens laat Henk weten flink te zijn afgevallen: “Ik ben inmiddels achttien kilo kwijt. Door het bewegen, maar ook door een combinatie van medicatie en gezonde voeding. Die medicatie ben ik inmiddels aan het afbouwen, omdat je die niet de rest van je leven hoeft te slikken.” Om het verhaal af te maken sneert Henk nog even naar Patty Brard: “Ik moet nu ook wel oppassen dat ik niet te veel afval. Want anders lijk ik straks nog op Patty en zie je alleen nog maar botten.” Henk en Patty:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Henk Krol (@henk_krol)

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder
Advertisement

Trending