Connect with us

BN'ers

Bertrie Wierenga onthult pikant geheim bij Andy in de Auto

Bertrie Wierenga doet een wel hele pikante onthulling tijdens de serie Andy in de Auto. Wat heeft de knappe actrice allemaal te melden?

Bertrie is niet zo heel erg goed in het bewaken van geheimen. Daarom had iemand haar ook moeten stoppen voordat ze in de auto stapte bij Andy van der Meijde. In zijn programma Bij Andy in de Auto, doet Andy allemaal interviews met bekende Nederlanders in de hoop dat zij iets onthullen over hun leven. Andy begeeft zich daarmee in dezelfde kweekvijver als personen zoals Yvonne Coldeweijer, alleen vraagt Andy op de man af de spannende vragen. De meeste van zijn gasten weten hun lippen wel goed op elkaar te houden, maar soms glipt er wel eens wat doorheen. Nu ook bij Bertrie Wierenga, die beter haar mond had kunnen houden over een bepaalde onthulling rondom Goede Tijden, Slechte Tijden. Wees gewaarschuwd, spoilers volgen.

Bertrie heeft het in GTST nogal zwaar op het moment

Op dit punt in de serie heeft het personage van Bertrie, Shanti, het nogal zwaar in GTST. De zomer cliffhanger is net geweest en dat betekent dat kijkers weken moeten wachten totdat ze te weten komen hoe Goede Tijden, Slechte Tijden verder gaat. Shanti had nogal een horror bevalling in de laatste aflevering. Haar karakter was al een tijdje zwanger en tijdens de spannende laatste aflevering voor de zomerstop was het dan eindelijk zover. Shanti mocht bevallen. Alleen ging dat niet zo soepel als je wellicht zou hopen. Shanto kermde het uit van de pijn, een goed staaltje acteerwerk van Bertrie Wierenga natuurlijk, en het leek even heel erg fout af te lopen. De scene was nogal heftig om te zien, maar Bertrie heeft hem voor haar volgers nog even los gedeeld.

Heeft Bertrie de GTST cliffhanger verpest tijdens Andy in de Auto?
Dat ziet er absoluut niet goed uit. Het lijkt er op alsof Shanti niet meer onder de mensen van Meerdijk is. En de acteurs van GTST worden ook opgedragen om absolute geheimhouding vol te houden. Er mag aan niets en niemand iets worden losgelaten over het vervolg van de serie. Bertrie heeft de memo niet helemaal duidelijk begrepen. In het programma Andy in de Auto weet Andy van der Meijde de knappe actrice iets te doen onthullen over haar lot in de serie. Bertrie verklapt min of meer dat haar personage Shanti in GTST haar horror bevalling heeft overleefd. Aangezien de zomer cliffhangers van GTST tot nu toe altijd geheim zijn gehouden, is dit wel een pikante onthulling! Of dit foutje nog gevolgen heeft voor Bertrie is niet bekend. Het zal allemaal wel met een sisser aflopen. Maar het is natuurlijk wel een flinke verspreking voor de actrice uit de langstlopende soap van Nederland.

 

Lees verder

BN'ers

Ex van Maan doet boekje open rondom zanger Marco Borsato: ‘Ongelooflijk’

Er gaat de afgelopen tijd ontzettend veel geruchten en verhalen de wereld over rondom Marco Borsato. Het zijn er inmiddels zoveel dat ook wij bijna beginnen te denken dat er zeker een paar verhalen tussenzitten die wel zouden moeten kloppen.

We weten dat Marco meerdere affaires heeft gehad want dit heeft hij zelf ook toegegeven behalve de affaire met zangeres maan.

Maan Marco Borsato

Dat Marco Borsato een vrouwenverslinders is weten we inmiddels allemaal wel. Hij heeft bijvoorbeeld een affaire gehad met Iris Hond en dat heeft hij zelfs op TV toegegeven.

Er is echter al een lange tijd ook een verhaal waarin gezegd wordt dat hij iets met Maan zou hebben gedaan en daar spreek de ex van Maan zich nu over uit.

Ex vriendje Maan doet boekje open

Reality.FBI is een van de vele Juice-kanalen die wel vaker nieuwtjes heeft waar de reguliere media nog niet van op de hoogte is. Ze hebben het vaak ook nog eens bij het goede eind. Ze claimen nu dat ze een gesprek hebben gehad met de ex van Maan die nu een boekje opendoet rondom Marco en Maan.

Het populaire kanaal zegt het volgende over de affaire tussen Marco en Maan: “Uit eerste hand vernomen dat Maan tegen een scharrel heeft gezegd dat ze tijdens de Voice een affaire had met Marco. Marco heeft dit altijd tegengesproken, maar was waarschijnlijk zelf de reden waarom Maan een toontje hoger zong.”

Lees verder

BN'ers

Bewijs betreft ‘dé liefdesreünie’ Linda de Mol en Jeroen Rietbergen!

Verschillende kanalen melden dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samen zouden zijn. Verschillende juicekanalen en weekblad Story menen dat Jeroen vergeven is en weer op de bank bij Linda zit. Story heeft zelfs laten weten dat Linda de geruchten over een affaire met Ilse DeLange niet gelooft en alsnog bij hem blijft. Story meldt: “Linda heeft deze geruchten ook gehoord. Ze heeft Jeroen hiermee geconfronteerd en hij ontkent alles. Niemand weet of het echt gebeurd is, maar Linda gelooft Jeroen die gezegd heeft dat er nooit iets is gebeurd. Ze twijfelt niet aan hem. Voor velen is dat onbegrijpelijk.” Maar hoe weet Story al deze dingen over Linda? Ze zouden buurtbewoners hebben gesproken: “Ik zie hem geregeld de code van het hek intoetsen als hij met de fiets is weggeweest.” Dit is een van de vele mensen die Story gesproken zou hebben betreft de liefdesreünie.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen, samen of niet?

Echter is dit allemaal klinkklare onzin volgens één van de aartsrivalen van Story aka Guido den Aantrekker. Evert Santegoeds van Privé meldt: “Nee, echt niet. De argumenten die ik hoor zijn echt waanzinnig af en toe. ‘Loslippige buren’… Nou, die heb je niet in het Gooi. Dat weet ik echt zeker, die lullen niet over elkaar met een verslaggever die ineens aanbelt. Sterker: die doen niet eens open voor een verslaggever die aanbelt.” Een hele poos geleden werd Jeroen in Bussum gespot, vlakbij Linda. Hij kocht een strijkplank en dit was reden voor veel mensen om te denken dat hij terug bij Linda was. Want, vlakbij Linda. Santegoeds denkt verder: “Nou, als die man een strijkplank koopt… Linda heeft er al eentje, dus dan is hij juist níet samen met Linda. Dat kan ik me voorstellen dat hij die nodig heeft, want zij strijkt zijn hemden niet meer.”

Vakantie met de De Mollen?

Daarbij was de complete clan van familie De Mol aanwezig in de vakantievilla van John de Mol in Portugal. Of Santegoeds zelf is gaan kijken weten we niet. Santegoeds zegt hierover in ‘Strikt Privé’: “Daar komt nog bij dat afgelopen zomer de hele familie in Portugal op vakantie was en er ontbrak er één: Jeroen is er totaal niet geweest.” Santegoeds denkt zelfs dat een verzoening nooit meer zal gebeuren. Daarbij, Santegoeds stelt dat er téveel is gebeurd: “Dat heeft een schade berokkend aan Linda de Mol, aan haar imago, aan haar blad, aan alles, aan haar carrière, aan programma’s die afgezegd zijn.” Ook stelt Santegoeds dat alle gebeurtenissen niet zomaar met liefde op te lossen zullen zijn: “Sterker nog… Ik zie dat er nooit meer van komen dat die twee samenkomen.” Hier meer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Lees verder

BN'ers

Yvonne Coldeweijer onthult bizar schandaal over zoon Marco Borsato

Na Marco Borsato eerder al onder handen te hebben genomen, heeft Yvonne Coldewijer haar pijlen nu op zijn zoon Luca gericht. Volgens de juicekoningin is hij niet trouw aan zijn vriendin, met wie hij notabene pas twee maanden geleden is gaan samenwonen.

”Luca is in juni gaan samenwonen met zijn Temptation Island-vriendin Daisy. Hij gaf toen aan dat de appel wél ver van de boom valt en hij nooit zou vreemdgaan…” Je raadt het natuurlijk al, de appel blijkt toch niet zo ver van de boom te vallen. Coldeweijer vervolgt: “Nu is er een dame die mij lange gesprekken heeft laten lezen… Hij vertelt daarin dat het helemaal niet goed gaat met zijn relatie. Dat komt doordat hij niet zo goed met zijn vriendin kan praten.”

Op gegeven moment gaan de gesprekken de ‘sexueel getinte’ kant op. Hoewel Coldeweijer de sprekken niet openbaar maakt, vertelt ze wel iets over de inhoud hiervan.

D*ickpics naar vrouwen

Coldeweijer zegt: ”Toen Luca een slijmerige post maakte op Instagram dat hij ging samenwonen met Daisy ontving de spion datzelfde moment ‘foto’s van zijn slungel’ van hem in haar DM. Suprise, suprise. Valt de appel toch niet zó ver van de boom. Omdat het toch wel steamy werd hier en daar en de spion zich schuldig voelde stuurde ze een bericht naar Daisy.”

Coldeweijer laat vervolgens een gesprek tussen de desbetreffende dame en Daisy zien. Coldeweijer vervolgt: ”Daisy reageerde niet echt verbaasd. het ziet ernaar ujit dat ze hem daar vaker op heeft betrapt. Oopsss.” “Oh thanks, welke gym? Ik geloof het direct, dat doet ‘ie vaker…”

Lees verder
Advertisement

Trending