Connect with us

BN'ers

Mishandeling in doofpot: ‘Nicol wil haar luxeleventje met Peter Gillis niet kwijtraken!’

Even geleden verschenen er hardnekkige geruchten dat Peter Gillis zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. De Massa is Kassa-ster zou er zelf een nachtje in de cel voor hebben moeten doorbrengen. De twee ontkennen zelf echter stellig dat dit verhaal over hen gaan en dat Peter degene is die binnenkort moet voorkomen. Verschillende showbizz-experts en juicekanalen denken echter wel dat Peter degene is over wie dit verhaal gaat.

Rob Goossens stelt: “Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn… Het is gebeurd en het ging eigenlijk de afgelopen tijd al niet supergoed tussen die twee.” De oom van de kinderen van Nicol heeft later weten dat het verhaal wél zou kloppen. Daarnaast zou de verstandhouding tussen Peter en de kinderen van Nicol ook niet helemaal lekker zijn. Peter zou volgens verschillende bronnen niets met haar kinderen te maken willen hebben.

Blijven Peter Gillis en Nicol toch bij elkaar?
Mochten de verhalen over de vermeende mishandeling waar zijn, dan is dat natuurlijk ernstig. Echter lijkt het er tot dusver op dat Nicol geen afstand neemt van de relatie met Peter. Echter denkt men dat Nicol haar luxeleven niet vaarwel wil zeggen. Nicol zou uit een gezin komen met weinig geld: “Ze is alleen op een huwelijk en geld uit… Ze is afkomstig uit een gezin dat geen cent te makken heeft en dat heeft ze zelf ook nooit gehad.” Peter heeft het echter zo geregeld dat Nicol niets bezit. Goossens: “Peter is zo slim geweest om te zorgen dat alle luxe die zij in haar leven heeft op zijn naam staat. Onder andere het appartement van haar moeder in Spanje.” Of de vermeende mishandeling hiermee in de doofpot zal verdwijnen is nog onduidelijk. Hier meer:

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending