Connect with us

BN'ers

Zangeres Maan plaatst verleidelijke video met een hele spannende oproep!

Zangeres Maan de Steenwinkel is een van de meest begeerde vrouwelijke artiesten van ons landje geworden in vrij korte tijd. In 2016 wist de zangeres op jonge leeftijd de finale van The Voice of Holland te winnen. Normaal gesproken zijn de winnaars en winnaressen van deze zangwedstrijden eendagsvliegen die toch niet helemaal door weten te breken. De Steenwinkel is echter een van de meest beluisterde en meest populaire artiesten van ons land geworden.

De zangeres heeft inmiddels al tal van samenwerkingen op haar naam staan waar de zangeres al flink wat prijzen in de wacht mee heeft gesleept. De hoogtepunten zijn natuurlijk de twee Edison’s in 2020 en in 2022 voor Winnaar POP 2020 en Beste single (met Blijven slapen; samen met Snelle). Naast samenwerkingen met Snelle, Marco Borsato, Kraantje Pappie etc. is er een nieuwe samenwerking geweest. De zangeres heeft namelijk een hit gescoord met De Jeugd van Tegenwoordig.

Maan de Steenwinkel plaatst oproep!

Het nummer van De Steenwinkel en De Jeugd van Tegenwoordig heeft toepasselijk ‘Naar de Maan’ en is niet meer van de radio te krijgen. Hoewel het nummer al een ruime maand uitgebracht is heeft de videoclip nog even op zich laten wachten. Wanneer je de Instagram van de zangeres en de leden van de rapgroep volgt dan ben je al een tijdje lekker gemaakt met verschillende beelden. Het viertal is namelijk druk bezig geweest met een toepasselijke videoclip voor het nummer. Sinds een dag of drie is de clip op YouTube gelanceerd en op Instagram zijn ook al verschillende beelden geplaatst. De zangeres is flink aan het dansen in de clip en heeft een oproep geplaatst voor haar volgende videoclip. De Steenwinkel vraagt: “Wie durft er mee te dansen in mn volgende clip?” We gokken dat je daar wel bij wil zijn:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder
Advertisement

Trending