Connect with us

BN'ers

Nikkie Plessen helemaal kapot gemaakt op de radio

Janneke de Bijl, columnist van NPO Radio 1 heeft zich mateloos getitreerd aan een item bij RTL Boulevard. Dat item ging over de zomersale. Janneke ging helemaal los en dan vooral op de domme opmerkingen van Nikkie Plessen.

Janneke zei er het volgende over:

“Er kwam een vrouw in beeld met een eigen kledinglijn, die zei: ‘Natuurlijk doe ik liever geen sale, maar ja, je moet wel. Je wil niet meer die ouwe troep in je winkel!’”

“Zo diep zijn we gezakt in Nederland: we noemen gloednieuwe kleding van nog geen half jaar oud ouwe troep. Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg was, kwam toen Nikkie Plessen er nog even overheen met wat tips.”

“Haar tip was: ga gewoon voor een wat uitgesprokener item, bijvoorbeeld een zebrajas, die kun je maar één of twee keer aan, dat is het niet waard voor de volle prijs, maar wél voor 50 procent korting.”

“Zuid-Europa staat in brand door de klimaatverandering, Afrika verhongert door onze buitenproportionele milieubelasting en Nikkie Plessen raadt ons doodleuk aan om kleren die je niet heel graag wil en van plan bent nauwelijks te dragen, tóch te kopen.”

“Opdat we maar zoveel mogelijk gas gebruiken en zoveel mogelijk andere werelddelen uitbuiten. Het zou mij niet verbazen als ze volgende week als tip geeft om je gastpitten gewoon de hele dag te laten branden, zodat je áls je gaat koken alleen de pan nog maar op het vuur hoeft te zetten.”

“Het is natuurlijk ook wel in Nikkie’s belang dat we kleren blijven kopen die we niet nodig hebben. Ze is zelf miljonair geworden met haar eigen kledingmerken en dat zijn geen kledingmerken die ook maar enigszins bijdragen aan een betere wereld.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending