Connect with us

BN'ers

Monique Westenberg is woest na liefdesvakantie: “Vieze, gore hufter!”

Monique Westenberg en André Hazes zijn recent teruggekeerd van hun vakantie in Thailand. Voor velen was hun terugkomst het moment waarop de munt mogelijk één kant op zou vallen. Iedereen is natuurlijk in spanning wat betreft de inhoud van de documentaire van de zanger. Of beter gezegd: gaan de twee elkaar dan nu echt het ja-woord geven? Het zou de crème de la crème zijn als de documentaire eindigt in een voltrokken huwelijk tussen de twee. De één zal hiervan smullen omdat er alsnog sprake lijkt te zijn van een gelukkig einde, de ander omdat het de zaak meer en meer juicy maakt: we weten immers hóé snel de zanger weer van vrouwelijk schoon kan wisselen. De terugkomst van de twee met mini Dré is echter geen verhaal om over naar huis te schrijven, volgens Story. “Géén cameraploeg, géén aanzoek, wél koel afscheid“. Hun wegen scheiden direct op het vliegveld…

Monique Westenberg barst thuis uit in woede!

Eenmaal thuisgekomen duurt het niet lang voordat de blondine een woedende tirade plaatst op haar Instagram-story. Ze is razend over een actie van politieagenten, waarvan een filmpje is uitgelekt. Op desbetreffend filmpje is te zien dat agenten een blaffende hond met een taser neerschieten.

Op haar story schrijft ze: “Bij het zien van dit filmpje komen de meeste vreselijke woorden uit mijn mond… springen de tranen in mijn ogen en komt er HAAT in me naar boven. Terwijl wij onze zoon leren dat politie en wat daarbij hoort goed is… er is om ons te helpen! Deze hond doet niets anders dan zijn baasje beschermen. Dat is liefde, loyaliteit. En wat doe jij? Vieze gore hufter! Zielig laf mannetje!! Hoop dat je wegrot!“. Flink wat emoties dus na een ogenschijnlijk ontspannen vakantie, zonde!

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending